Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Salut HBKMusiK! De pe ce site-uri ai strans criptomonede? Eu strang de pe cele care au legatura cu coinpot wallet dar castigurile sunt mici. Merci!
Quote from: chris_land on April 20, 2018, 05:36:08 AMSalut HBKMusiK! De pe ce site-uri ai strans criptomonede? Eu strang de pe cele care au legatura cu coinpot wallet dar castigurile sunt mici. Merci!Iti recomand sa incetezi cu cele ce au legatura cu coinpot wallet pentru ca sunt o mare pierdere de timp.
Quote from: chris_land on April 20, 2018, 05:36:08 AMSalut HBKMusiK! De pe ce site-uri ai strans criptomonede? Eu strang de pe cele care au legatura cu coinpot wallet dar castigurile sunt mici. Merci!De obicei de aici de pe forum din bounty-uri sau de pe celalalt forum cunoscut, si din airdrop-uri.
Quote from: HBKMusiK on April 21, 2018, 03:06:22 PMQuote from: chris_land on April 20, 2018, 05:36:08 AMSalut HBKMusiK! De pe ce site-uri ai strans criptomonede? Eu strang de pe cele care au legatura cu coinpot wallet dar castigurile sunt mici. Merci!De obicei de aici de pe forum din bounty-uri sau de pe celalalt forum cunoscut, si din airdrop-uri.Cum strangi criptomonede de aici de pe forum? Ce trebuie sa faci?
Quote from: chris_land on April 25, 2018, 03:32:16 AMQuote from: HBKMusiK on April 21, 2018, 03:06:22 PMQuote from: chris_land on April 20, 2018, 05:36:08 AMSalut HBKMusiK! De pe ce site-uri ai strans criptomonede? Eu strang de pe cele care au legatura cu coinpot wallet dar castigurile sunt mici. Merci!De obicei de aici de pe forum din bounty-uri sau de pe celalalt forum cunoscut, si din airdrop-uri.Cum strangi criptomonede de aici de pe forum? Ce trebuie sa faci?Vezi sectiunea de bounty(programe de recompensa), exista diferite programe cum ar fi cel de semnatura, telegram, traduceri si asa mai departe.
Personal mi-am inceput aventura cu site-uri de paytoclick iar din asta am transformat in Btc si m-a prins febra crypto.
Quote from: HBKMusiK on March 31, 2018, 09:16:57 PMPersonal mi-am inceput aventura cu site-uri de paytoclick iar din asta am transformat in Btc si m-a prins febra crypto.Pot posta aici site-urile de unde colectez eu cripto?
Quote from: chris_land on April 29, 2018, 07:04:27 AMQuote from: HBKMusiK on March 31, 2018, 09:16:57 PMPersonal mi-am inceput aventura cu site-uri de paytoclick iar din asta am transformat in Btc si m-a prins febra crypto.Pot posta aici site-urile de unde colectez eu cripto?Sigur, chiar te rog sa postezi, poate ajuta pe cineva.
Prima mea monede a fost Monero ,am cumparat monero prin octombrie anul trecut ,era undeva la 90 $ -1 XMR