Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Quote from: Resulbil on August 03, 2020, 06:57:38 PMAmpl aldım aldığım gibi 2 kat para kaybettim şansıma artık bu kadar yüksek volumlü ve oynak bir coin göremedim bir gecede yarıyarıya düştü artık mecbur hodl edeceğiz ilerde yükseltir belki rebaseden toplarız zararı umarımİyi intihar denemesi gerçekleştimişsiniz, ıumarım ölmezsiniz. AMPL fiyatı 1 dolar altındayken elinizdeki token miktarı da sistemi gereği azalacağı için çifte zarar yazdırır. Hodl ederken dikkatli olun. Bir süre üstüne basa basa tanıyacağım tek alt ethereumdur.
Ampl aldım aldığım gibi 2 kat para kaybettim şansıma artık bu kadar yüksek volumlü ve oynak bir coin göremedim bir gecede yarıyarıya düştü artık mecbur hodl edeceğiz ilerde yükseltir belki rebaseden toplarız zararı umarım
Bnb tutuyorum, bu aralar 22-23 arasında gidip geliyor. Tam "çıkacak" diyorum gene geri geliyor. CZ operasyonu başlatsan artık, nasılsa millet satar 1-2 dolar karla, sen de 50-100 arası boşaltırsın malı! Ytd
O kadar alıştırdılar ki neye elini atsan kurumasına hiç bir şeye dokunacak girecek cesaret kalmadı bende. Millet defilerden parayı götürdü biz 3 senedir bekleyenler avucumuzu yalamaya devam.