Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
evet arkadaşlar agareum bountysi yanlış hatırlamıyorsam 17 kasımda sona erecekti. şimdi tekrardan hep birlikte swapzilla bountysine katılım gerçekleştiriyor muyuz? haberleşelim de hep beraber girelim danaya girer gibi
Bugün itibariyle agareum bitti yarından itibaren imza yi çıkartma izni gelirse hemen swapzilla ya ziplayacagim bakalım ondan da iyi gelir elde edebilecekmiyiz?
Quote from: hasyurt on November 17, 2019, 07:53:04 PMBugün itibariyle agareum bitti yarından itibaren imza yi çıkartma izni gelirse hemen swapzilla ya ziplayacagim bakalım ondan da iyi gelir elde edebilecekmiyiz?Hocam ben geçişi gerçekleştirdim . SwapZilla nın 10 post olması sevindirici. Eksi tarafı ise her hafta bounty başlığında linkleri paylaşmak olacak. Diğer eksi tarafı ise kampanyanın uzun sürmesi bence. SwapZilla iş yapar diye düşünüyorum. şahsen Agareum dan daha kaliteli bir proje olduğunu belirtmek isterim.
Quote from: Oxumare on November 19, 2019, 08:25:42 AMQuote from: hasyurt on November 17, 2019, 07:53:04 PMBugün itibariyle agareum bitti yarından itibaren imza yi çıkartma izni gelirse hemen swapzilla ya ziplayacagim bakalım ondan da iyi gelir elde edebilecekmiyiz?Hocam ben geçişi gerçekleştirdim . SwapZilla nın 10 post olması sevindirici. Eksi tarafı ise her hafta bounty başlığında linkleri paylaşmak olacak. Diğer eksi tarafı ise kampanyanın uzun sürmesi bence. SwapZilla iş yapar diye düşünüyorum. şahsen Agareum dan daha kaliteli bir proje olduğunu belirtmek isterim.Hocam uzun sürsede bu forumu kabul etmesi yeyer de artar bile. Keşke bitcoin garden bölümünü de kabul etselerdi. Orada da Dr member hesabım var. Ne olur ne olmaz diye. Zamaninda autpaper diye bir bounty vardi. O kabul ediliyordu. Şimdi sadece burasi var Ocak ta olsa uzun da olsa iyi. Uzatmasin yeterli şurada 2 ay gibi bir süre varm
Keşke bounty linkini de paylaşsaydınız hocam. Ben de katılayım bari boş boş duruyoruz uzun süredir.
Quote from: stil3tto on November 21, 2019, 02:06:11 PMKeşke bounty linkini de paylaşsaydınız hocam. Ben de katılayım bari boş boş duruyoruz uzun süredir.Hoş geldin. Boş durmaktansa SwapZilla bountysien katılmak daha iyidir. Bu arada hasyurt hocam bu mesajı okursan beni bir konuda bilgilendirebilirmisin. Bu SwapZilla imzasında postların karekter sayısı ile ilgili bir mecburiyet var mıdır ?
ilk yapılan bountynin ödemeleri hakkında bilgisi olan arkadaş var mı?
Quote from: gospodin on December 19, 2019, 07:44:43 PMilk yapılan bountynin ödemeleri hakkında bilgisi olan arkadaş var mı?Ben ayrılmış olmama rağmen stakeleri tam vermişler ana gelen birşey yok. Senin girdiğin daha iyi bence. Az bir süre kaldı ama sanki iş yapacak gibi. Swapzillaya girdim 1 aylık emek gitmesin diye devam ediyorum.