Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
imza değiştirilebilir yazısını gördüm hem swapzillaya zıpladık bakalım ne olacak? haftalık rapor yapan arkadaş nasıl yaptığını yazarsa sevinirim.
Quote from: hasyurt on November 19, 2019, 08:52:05 AMimza değiştirilebilir yazısını gördüm hem swapzillaya zıpladık bakalım ne olacak? haftalık rapor yapan arkadaş nasıl yaptığını yazarsa sevinirim.Hocam yazını geç gördüm. Aşağıdaki linkten benim haftalık raporlamamı görebilirsin. Fakat ben imza kampanyası haricinde Twitter,facebook,telegram görevlerinede katılıyorum.Bakabilirsin.https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=133785.msg783128#msg783128
Quote from: Oxumare on November 21, 2019, 06:13:59 PMQuote from: hasyurt on November 19, 2019, 08:52:05 AMimza değiştirilebilir yazısını gördüm hem swapzillaya zıpladık bakalım ne olacak? haftalık rapor yapan arkadaş nasıl yaptığını yazarsa sevinirim.Hocam yazını geç gördüm. Aşağıdaki linkten benim haftalık raporlamamı görebilirsin. Fakat ben imza kampanyası haricinde Twitter,facebook,telegram görevlerinede katılıyorum.Bakabilirsin.https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=133785.msg783128#msg783128Estağfurullah hocam sorun yok. Ben de rapor zamanı gelsin o a göre rapor yaoayim. Birde altcointalks ile btt yebayrilan mikyrakr aynı degilmis.bne burdada. 3 hfatda sr uyeliknile 21 bin yokken kaznadim diğer yerde full ile 43 kusuru token kazandim..burası yagmasa bile daiyor çok şükür
Geçende bounty kanalında sordum. Dağıtım tarihiyle alakalı bir tarih var mı diye . Herhangi belirli bir tarih yok dedi. Zaten sitedeki hesaba yatırılacak. İlerde Metemask bağlantısı getirdikten sonra kendi cüzdanımıza çekebileceğiz
Quote from: Oxumare on November 25, 2019, 08:54:00 AMGeçende bounty kanalında sordum. Dağıtım tarihiyle alakalı bir tarih var mı diye . Herhangi belirli bir tarih yok dedi. Zaten sitedeki hesaba yatırılacak. İlerde Metemask bağlantısı getirdikten sonra kendi cüzdanımıza çekebileceğizŞuan için oyun oynanan sitede kazanılan tokenleri çekme fırsatımız yok. Dedikleri gibi mutlaka metamesk ya da mew cüzdanlarını tanıtip oraya tokenler gelecektir.
Hesaba tokenleri aldıktan sonra projenin gidişatına bakmak lazım. Ama oyun içerikli olması vakit geçirmek açısından iyi ama sonu ne olur merak ediyorum.Bu tokenide çöp listesine almasak iyi.
Quote from: Oxumare on November 26, 2019, 08:25:32 AMHesaba tokenleri aldıktan sonra projenin gidişatına bakmak lazım. Ama oyun içerikli olması vakit geçirmek açısından iyi ama sonu ne olur merak ediyorum.Bu tokenide çöp listesine almasak iyi.sadece oyun ile kalırsa ve boğa sezonu gelmez ise maalesef çöp kategorisine girer gibi. ekip mutlaka oyun harici bir şey bulmalı. çümnkü oyun da öyle aman aman bir oyun da değil zaten dünyayı kasıp kavuracak kadar
Dün baktım gelen birşey yok. Zaten dağıtım başlatsalar bubbalex çoktan haber geçerdi. Telegram kanallarına aracara takılıyorum şuan için dağıtıldı diye birşey duymadım hiç.
Quote from: hasyurt on December 02, 2019, 05:31:28 PMDün baktım gelen birşey yok. Zaten dağıtım başlatsalar bubbalex çoktan haber geçerdi. Telegram kanallarına aracara takılıyorum şuan için dağıtıldı diye birşey duymadım hiç.Teşekkürler hocam. Şimdi bakabildim bende. Banada gelen birşey yok. Sadece yeni bir kampanya başlatmışlar. Bu kampanya da referanslar için. Referans başına 1000 token veriyorlar.