Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
airdroplarına girdim yollamadılar. yerli proje olduğu için de bişey başaracaklarını sanmıyorum. yatırım yapanlara şimdiden geçmiş olsun benceçok uzun vade hede hödö diyenlere de şunu diyorumbunlar yapana kadar biri gelir benzer projeyi yapar uçar gider
Quote from: Nimloth on October 19, 2018, 10:36:40 PMairdroplarına girdim yollamadılar. yerli proje olduğu için de bişey başaracaklarını sanmıyorum. yatırım yapanlara şimdiden geçmiş olsun benceçok uzun vade hede hödö diyenlere de şunu diyorumbunlar yapana kadar biri gelir benzer projeyi yapar uçar gider Bunların hiç bir şey başarabileceğini bende sanmıyorum adamlar geçen seneden beri ortaya bir şey koymadılar 1 senede yattılar gibi bir şey insan token çıkarır borsada listeler onun üstüne güncellemeler yaparlar ama bunlardan hiç bir haber yok bu satten sonrada bir şey olmaz.
Quote from: Degirmenci on October 20, 2018, 12:14:24 AMQuote from: Nimloth on October 19, 2018, 10:36:40 PMairdroplarına girdim yollamadılar. yerli proje olduğu için de bişey başaracaklarını sanmıyorum. yatırım yapanlara şimdiden geçmiş olsun benceçok uzun vade hede hödö diyenlere de şunu diyorumbunlar yapana kadar biri gelir benzer projeyi yapar uçar gider Bunların hiç bir şey başarabileceğini bende sanmıyorum adamlar geçen seneden beri ortaya bir şey koymadılar 1 senede yattılar gibi bir şey insan token çıkarır borsada listeler onun üstüne güncellemeler yaparlar ama bunlardan hiç bir haber yok bu satten sonrada bir şey olmaz.En son ekipten birisi ile konuştuğumda ekip amerikada görüşmelerde vs vs bir şeyler söylemişti. Uzun zamandır soramıyorum kendisine ama ne yazik ki söylediklerin doğru gibime geliyor.Yatırım yaptık bize geçmiş olsun