Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Total Members Voted: 4
Voting closed: February 13, 2020, 04:29:52 PM
iyi akşamlar sevgili romalılar,diğer tarafta açtığım anketi burada da açıyorum. o zaman fenerbahçe'nin sıkıntısız şampiyon olacağını düşünüyordum ama günler ilerledikçe bizimkiler iyice kazma olmaya başladı. benim yine en büyük adayım doğal olarak fenerbahçe. peki sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? alanspor, kimsenin beklemediği güzel bir çıkış yakaladı. sene sonuna kadar götürebileceklerini düşünmüyorum ama şu an gayet keyifli top oynuyor takım.beşiktaş, sene başında rezil bir oynarken sanki biraz toparlanıyor gibi. zaten yönetim değişikliği ile sıkıntılar biraz giderilmiş gibi. devre arasına kadar yarıştan kopmazlarsa yapacakları transferlerle sene sonunda sürpriz yapabilirler. (ikincilik gibi)galatasaray, kötü abi kötü. ezeli rakibimiz ama onlarsız bir lig olmaz. bir an önce toparlanıp ligi ciddiye almaları lazım.şimdi arkadaşlar, puan farklarına bakıp yorum yapmaya gerek yok. önemli olan sahada oynanan futbol. bizimkiler kazma, bu kazmalık geçerse allaaahhhahhahahah
Şampiyonluğa oynayan iki takim yok ama şuan sadece başakşehir kaldı. O da bu hafta Konya'ya Üflerse %90 şampiyon olur
Başakşehir koşturdu gidiyor diğer futbol kulüpleri hep gerisinden takip ediyor artık Başakşehiri tutabilene aşk olsun şampiyonalar bence bu sene
Quote from: Xx on July 11, 2020, 09:27:40 AMBaşakşehir koşturdu gidiyor diğer futbol kulüpleri hep gerisinden takip ediyor artık Başakşehiri tutabilene aşk olsun şampiyonalar bence bu seneÇok destek aldıkları göz ardı edilemez ama bu iş sadece destekle olmuyor jet fadıl ve benzerlerinin desteklediği takımları hatırlayın. Bir dönem istanbulsporun kadrosunda kimler yoktu ki ? Oğuz aykut sergen halilagiç emre aşık v.b. bu iş sadece parayla olsaydı o takımlar iş yapardı. Okan hocayı tebrik etmek lazım, avcıyı da tebrik etmek lazım.
Ne zaman belli olacak şampiyon? Başakşehir ve Trabzon arasında geçiyor galiba yarış... Pek takip etmiyorum futbolu... Oldum olası hazzetmem nedense 😐
Başakşehir bu akşam şampiyonluğunu ilan edecek arkadaşlar
Quote from: Xx on July 19, 2020, 10:12:34 AMBaşakşehir bu akşam şampiyonluğunu ilan edecek arkadaşlar etsinler hocam. bu sene sonuna kadar hakekdiyor adamlar. daha önce siyasi bağlantıları, kulüpte olan bazı futbolcular ve başlarındaki hoca yüzünden takıma karşı çok ön yargılıydım ama bu sene hem yurt içinde hem yurt dışında çok iyi performans gösterdiler. iki kulvarda da oynayan başka takımımız yok. 3 büyükler de beceriksizliklerinin dersini alsa yeter.