Açıkçası yurtdışı projelerine danışmanlık yaptım. Bir sürü borsaya ücret ödemeden girmelerini sağladım. Coinmarketcap, coingecko ve daha bir sürü alanda listelenmelerini sağladım. En son bir türk projesine de yardım ettim. Aynı şekilde fakat tabi emekler boşa gidiyor. Emeğin karşılığı olmadı. Umarım başarılı olursunuz. Başarılarınızın devamını dilerim.
Merhaba,
Güncelleme için çok teşekkür ederiz, evet, bu topraklardan çıkan çoğu proje amacından saptığı için insanların yargılarını aşmak zaman aldı ancak biz bildiğimiz yolda yürüdükçe, çalıştıkça, ve kamuoyuna kendimizi anlattıkça pozitiflik arttı.
Ekibimiz saygın ve akademisyen kişilerden de oluşunca yol almak, başarıya yürüyerek değil de koşarak yaklaşıyoruz. Kendimizi TFB'yi bir dünya markası yaptığımızda başarılı sayacağız.
Yani, yol uzun görünse de çalışarak o yol çok kısalıyor, biz buna inandık ve gördük, sizin de dikkatinizi çekmişiz ki ne mutlu bize.
Yatırımcımız, kullanıcımız, kurum&şirket&ortaklarımız ile birlikte bunu başarıp herkese kazanç olarak dönecektir.
Sizinle özel olarak tanışıp konuşmak isteriz, hangi kanaldan uygunsanız oradan görüşebiliriz.
Bu arada bu akşam güzel bir haber paylaşacağız, bize yakın olun.

Desteğiniz için teşekkürler...
Bizi takip etmeye devam ediniz.
Soru(n)larınız için yardımcı olacağım.
Saygılar:
------------
TFB Topluluk Ekibi.