Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: sturec22 on July 28, 2018, 09:12:58 PMQuote from: levyashin on July 27, 2018, 08:54:07 PMArkadaşlar herkese merhaba. Belki airdroptakibinden bilen vardır beni.Umarım btt'nin sıkıntılarının yaşanmadığı güzel bir forum olur.merhabalar efenim, aylardır takipteyiz, hosgeldiniz sefalar getirdiniz. bayadır ses soluk yoktu twitterda vallahi merak etmistim Valla dünya kupası sırasında bir koptum tam koptum. Şu an iş ve özel hayatın da yoğunluğuyla uzaklaştım siteden. Zaten airdropa dair bir şey de yok. Ama burası güzel potansiyelli. Bir kaç kişiye ön ayak olabilmişimdir inşallah
Quote from: levyashin on July 27, 2018, 08:54:07 PMArkadaşlar herkese merhaba. Belki airdroptakibinden bilen vardır beni.Umarım btt'nin sıkıntılarının yaşanmadığı güzel bir forum olur.merhabalar efenim, aylardır takipteyiz, hosgeldiniz sefalar getirdiniz. bayadır ses soluk yoktu twitterda vallahi merak etmistim
Arkadaşlar herkese merhaba. Belki airdroptakibinden bilen vardır beni.Umarım btt'nin sıkıntılarının yaşanmadığı güzel bir forum olur.
başka bir forum hakkında konuşulurken bu forumunda linki verildi. beğendim açıkçası aktif forum. ama açılan konulara daha fazla yanıt verilmesini isterdim.
ama açılan konulara daha fazla yanıt verilmesini isterdim.
Forumun arayuzu gayet guzel olmus konu cesitliligide oldukca yerinde. Bizde geldik kaıtldık bakalımm gelecegin kripto forumlarında neler dönüyor )))
Bir tek şeyi ayarlayamadım mesajı attıktan sonra tekrar attığın mesaja nasıl gidecek? Foruma geri dönüyor mesaj attıktan sonra.