Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman önce üye olmuştum ama daha yeni yazıyorum.Karma olayı, merit olayına benziyor. Karmamızı yükseltmek için ne yapmamız gerekiyor kısaca biri yazabilir mii?
Herkese selamlar 9 aydır kripto para piyasasındayım. Kötü zaman da girdik neyse ki umudumuz tam herkese eğlenceli vakitler.
btctalk'a pek girmeyenler için güzel bir alternatif olmuş umarım ileride daha da popüler hale gelir burası
Selam bende sedat ıstanbulBtw de Delegeyim. Telegram t.me/Delegatesedat
Merhabalar ismim Muhammet. İstanbulda oturuyorum. Yaş 25. 2018 in başından beri bitcoin ve diğer coinleri takip ediyorum
Herkese merhaba. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Bu hüzünlü ve acı dolu sektörde sizlerin arasında olmaktan büyük mutluluk duymaktayım
BTT geçen bir konuda gördüm. Bu forum sanırım baya yeni ama güzel bir domain almışlar. İleride iyi yerlere gelebilir.
Merhaba arkadaşlar bende bugün aktıldım aranıza ilk postumu buraya atıyorum kuralları okuyacağım şimdi ondan sonra başlayabilirim.