Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
До уваги учасників баунти-кампанії!Для отримання винагороди за баунти необхідно буде ввести адреси гаманців ERC20 в спеціально створеній для цього формі тут — https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkbB-TGhxNIuciydBswr5CeP3wcPuTOJZyhlIoYeaNcEP9-w/viewform. Зверніть увагу, що це зробити необхідно, тому що при заповненні форми на участь в баунти заповнювався тільки адресу електронної пошти, а адреси гаманців ще не вказувалися.
Я так розумію це класика жанру після того як баунті закінчуються вводять якусь додаткову перевірку чи щось в тому роді. Можна було ще на початку баунті кампанії при заповнені форми ввести адерс ефіровського гаманця але такої можливості чомусь не дали а лишили на кінець баунті її . Я наприклад навіть не памятаю який я точно адрес почти вписував . О так то...
дуже подобатися їх гра, граю у вільний час, сподіваюся над цим проект не зупинитися і буде нас радувати новими успіхами.