Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Ne bileyim düşüncesini belirten insana "kalitesiz post atmışsın" denilerek hesabı banlaniyor ise, dükkanı kapatıp gidelim. Böyle saçma sapan şey olur mu? Hem postun kalitelisi nasıl oluyormuş? Ölçüsü neymiş?
Quote from: stalker on September 07, 2020, 08:43:29 PMNe bileyim düşüncesini belirten insana "kalitesiz post atmışsın" denilerek hesabı banlaniyor ise, dükkanı kapatıp gidelim. Böyle saçma sapan şey olur mu? Hem postun kalitelisi nasıl oluyormuş? Ölçüsü neymiş? Bunu tamamen kendi insaflarına bırakmışlar. Her konuya girip bir şeyler yazıyorsanız bu local bile olsa spamdan günlük üç beş post atıp imzayı çıkaralım diyorsanız bunu da sırf imza için yazıyor diyip kalitesiz post olarak yorumluyorlar. Anlaşılan işi iyice zorlaştırıp forumu temizlemeyi düşünüyorlar.
Quote from: Nboramir on September 08, 2020, 09:00:49 AMQuote from: stalker on September 07, 2020, 08:43:29 PMNe bileyim düşüncesini belirten insana "kalitesiz post atmışsın" denilerek hesabı banlaniyor ise, dükkanı kapatıp gidelim. Böyle saçma sapan şey olur mu? Hem postun kalitelisi nasıl oluyormuş? Ölçüsü neymiş? Bunu tamamen kendi insaflarına bırakmışlar. Her konuya girip bir şeyler yazıyorsanız bu local bile olsa spamdan günlük üç beş post atıp imzayı çıkaralım diyorsanız bunu da sırf imza için yazıyor diyip kalitesiz post olarak yorumluyorlar. Anlaşılan işi iyice zorlaştırıp forumu temizlemeyi düşünüyorlar.Bu mantıkla hareket edildiğinde kanımca çok az kişi kalır geriye. Ne yani muhabbet köşesinde makalevari yazılar mı yazalım 😀
Quote from: stalker on September 08, 2020, 10:24:20 AMQuote from: Nboramir on September 08, 2020, 09:00:49 AMQuote from: stalker on September 07, 2020, 08:43:29 PMNe bileyim düşüncesini belirten insana "kalitesiz post atmışsın" denilerek hesabı banlaniyor ise, dükkanı kapatıp gidelim. Böyle saçma sapan şey olur mu? Hem postun kalitelisi nasıl oluyormuş? Ölçüsü neymiş? Bunu tamamen kendi insaflarına bırakmışlar. Her konuya girip bir şeyler yazıyorsanız bu local bile olsa spamdan günlük üç beş post atıp imzayı çıkaralım diyorsanız bunu da sırf imza için yazıyor diyip kalitesiz post olarak yorumluyorlar. Anlaşılan işi iyice zorlaştırıp forumu temizlemeyi düşünüyorlar.Bu mantıkla hareket edildiğinde kanımca çok az kişi kalır geriye. Ne yani muhabbet köşesinde makalevari yazılar mı yazalım 😀 Ben ban yemedim ama off-topic de burdaki gibi bi goy goy muhabbete attığım mesajı silip uyarı göndermişler bana da
Quote from: Nboramir on September 08, 2020, 11:12:22 AMQuote from: stalker on September 08, 2020, 10:24:20 AMQuote from: Nboramir on September 08, 2020, 09:00:49 AMQuote from: stalker on September 07, 2020, 08:43:29 PMNe bileyim düşüncesini belirten insana "kalitesiz post atmışsın" denilerek hesabı banlaniyor ise, dükkanı kapatıp gidelim. Böyle saçma sapan şey olur mu? Hem postun kalitelisi nasıl oluyormuş? Ölçüsü neymiş? Bunu tamamen kendi insaflarına bırakmışlar. Her konuya girip bir şeyler yazıyorsanız bu local bile olsa spamdan günlük üç beş post atıp imzayı çıkaralım diyorsanız bunu da sırf imza için yazıyor diyip kalitesiz post olarak yorumluyorlar. Anlaşılan işi iyice zorlaştırıp forumu temizlemeyi düşünüyorlar.Bu mantıkla hareket edildiğinde kanımca çok az kişi kalır geriye. Ne yani muhabbet köşesinde makalevari yazılar mı yazalım 😀 Ben ban yemedim ama off-topic de burdaki gibi bi goy goy muhabbete attığım mesajı silip uyarı göndermişler bana da Yeni mi bu olay yoksa epey oldu mu? Benim de orada bir iki post silindi ama başlık ile alakası olmayan bir post idi. O silinen post hesabını tutuyorlar galiba.belli miktara gelince ban atacaklar ya da süreli ban verecekler
Quote from: ustcoin on September 18, 2020, 07:24:04 PMQuote from: Nboramir on September 08, 2020, 11:12:22 AMQuote from: stalker on September 08, 2020, 10:24:20 AMQuote from: Nboramir on September 08, 2020, 09:00:49 AMQuote from: stalker on September 07, 2020, 08:43:29 PMNe bileyim düşüncesini belirten insana "kalitesiz post atmışsın" denilerek hesabı banlaniyor ise, dükkanı kapatıp gidelim. Böyle saçma sapan şey olur mu? Hem postun kalitelisi nasıl oluyormuş? Ölçüsü neymiş? Bunu tamamen kendi insaflarına bırakmışlar. Her konuya girip bir şeyler yazıyorsanız bu local bile olsa spamdan günlük üç beş post atıp imzayı çıkaralım diyorsanız bunu da sırf imza için yazıyor diyip kalitesiz post olarak yorumluyorlar. Anlaşılan işi iyice zorlaştırıp forumu temizlemeyi düşünüyorlar.Bu mantıkla hareket edildiğinde kanımca çok az kişi kalır geriye. Ne yani muhabbet köşesinde makalevari yazılar mı yazalım 😀 Ben ban yemedim ama off-topic de burdaki gibi bi goy goy muhabbete attığım mesajı silip uyarı göndermişler bana da Yeni mi bu olay yoksa epey oldu mu? Benim de orada bir iki post silindi ama başlık ile alakası olmayan bir post idi. O silinen post hesabını tutuyorlar galiba.belli miktara gelince ban atacaklar ya da süreli ban verecekler yeni oldu bu olay. şimdi yazmıyorum oraya.
Nerede o eski goygoylar 😀Şaka bir yana kış geldi, akşam sıcacık çayı alın elinize bol bol sohbet edelim
Quote from: stalker on November 11, 2020, 03:35:17 PMNerede o eski goygoylar 😀Şaka bir yana kış geldi, akşam sıcacık çayı alın elinize bol bol sohbet edelimÇayı hiç sevmem. Sohbet güzeldir. Çay olmasa da sohbet olur.