Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
ico analytics sitesinin yaptığı araştırmaya göre twitter'de kullanıcılar arasında en çok bahsedilen kripto paralar şu şekilde oluşuyormuş:ilk üç sırada bitcoin, ethereum ve ripple bulunuyor. çoğumuzun cüzdanında yer alan en popüler koinler zaten bunlar. listede bana ilginç gelen kısım ise btt. bu kadar popüler oldu mu bu token?haberin detayı için: https://koinbulteni.com/twitter-en-populer-kripto-paralari-65707.html
Quote from: gospodin on January 11, 2020, 09:03:20 AMico analytics sitesinin yaptığı araştırmaya göre twitter'de kullanıcılar arasında en çok bahsedilen kripto paralar şu şekilde oluşuyormuş:ilk üç sırada bitcoin, ethereum ve ripple bulunuyor. çoğumuzun cüzdanında yer alan en popüler koinler zaten bunlar. listede bana ilginç gelen kısım ise btt. bu kadar popüler oldu mu bu token?haberin detayı için: https://koinbulteni.com/twitter-en-populer-kripto-paralari-65707.htmlListeyi kim oluşturmuş o da önemli. Mesela benim elimde punfix var. Benim gibi 3-5 kişi daga elinde pundix olsa listede pundix olurdu. Ben bu tarz listelere vs hoc inanmıyorum. Hele ki btt min olması çok garip bir durum. Neticede btt tron zincirinde olan kici kırık bir token bence. Bugün bile 1 tane baba yollamışlar.
bitcoin'in listedeki konumu kimseyi şaşırtmıyor ama şöyle bir ek gerçek de var. diğerlerinin elde ettikleri pay da bitcoin sayesinde gerçekleşiyor. ortada konuşulacak bir bitcoin olmasa, konuşmaya değer alt coinler de olmazdı.
Quote from: trendcoin on January 12, 2020, 08:04:08 AMbitcoin'in listedeki konumu kimseyi şaşırtmıyor ama şöyle bir ek gerçek de var. diğerlerinin elde ettikleri pay da bitcoin sayesinde gerçekleşiyor. ortada konuşulacak bir bitcoin olmasa, konuşmaya değer alt coinler de olmazdı.Hocam haklısıniz. Şu da bir gerçek ki altcoinlerde bitcoin de ki eksikliği tamamlamak için ortaya çıkmış. Mesela bir zamanlar segwit olmadan önce BTC çok yavaştı. Segwit oldu hız kazandı. Şurası bir gerçek ki BTC kral. Altcoinlerden çöp olanlar da çok fazla. BTC ye boğa gelse de para altcoinlere aksa iyi olacak epey zamandır bekliyoruz
Quote from: hasyurt on January 12, 2020, 11:46:12 AMQuote from: trendcoin on January 12, 2020, 08:04:08 AMbitcoin'in listedeki konumu kimseyi şaşırtmıyor ama şöyle bir ek gerçek de var. diğerlerinin elde ettikleri pay da bitcoin sayesinde gerçekleşiyor. ortada konuşulacak bir bitcoin olmasa, konuşmaya değer alt coinler de olmazdı.Hocam haklısıniz. Şu da bir gerçek ki altcoinlerde bitcoin de ki eksikliği tamamlamak için ortaya çıkmış. Mesela bir zamanlar segwit olmadan önce BTC çok yavaştı. Segwit oldu hız kazandı. Şurası bir gerçek ki BTC kral. Altcoinlerden çöp olanlar da çok fazla. BTC ye boğa gelse de para altcoinlere aksa iyi olacak epey zamandır bekliyoruz2 senedir bekliyoruz. Bu altcoinlere para girse de kurtulsak buralardan. Bu ayı dönemi hakikaten çok uzun sürdü. İşin açıkçası ben sıkılmaya başladım bu işlerden.Ama yan gelir diye girmişiz bu işlere. Çıkamıyorsunda. Bataklık gibi içine çekiyor
Quote from: Oxumare on January 13, 2020, 08:14:19 PMQuote from: hasyurt on January 12, 2020, 11:46:12 AMQuote from: trendcoin on January 12, 2020, 08:04:08 AMbitcoin'in listedeki konumu kimseyi şaşırtmıyor ama şöyle bir ek gerçek de var. diğerlerinin elde ettikleri pay da bitcoin sayesinde gerçekleşiyor. ortada konuşulacak bir bitcoin olmasa, konuşmaya değer alt coinler de olmazdı.Hocam haklısıniz. Şu da bir gerçek ki altcoinlerde bitcoin de ki eksikliği tamamlamak için ortaya çıkmış. Mesela bir zamanlar segwit olmadan önce BTC çok yavaştı. Segwit oldu hız kazandı. Şurası bir gerçek ki BTC kral. Altcoinlerden çöp olanlar da çok fazla. BTC ye boğa gelse de para altcoinlere aksa iyi olacak epey zamandır bekliyoruz2 senedir bekliyoruz. Bu altcoinlere para girse de kurtulsak buralardan. Bu ayı dönemi hakikaten çok uzun sürdü. İşin açıkçası ben sıkılmaya başladım bu işlerden.Ama yan gelir diye girmişiz bu işlere. Çıkamıyorsunda. Bataklık gibi içine çekiyor Dün majör coinler btc bin hareketini takip etmeye başladılar. Önceki boğa da yine aynı şekilde başlamıştı. Dash ve ltc iyi gitmişti. Daha xrp ve xlm den bir hareket çıkmadı. Onlarda bu yarışa katılırsa ondan sonra daha alt olan coinlere sira gelir. Çöpler hareket eder mi bilmem.
Ben sabırla Koreli kardeşlerimiz den EVX' i ucurmasini bekliyorum. Ellerinin ayarı olmazsa şöyle bir önceki gibi ekip halinde 30 binlere götürseler iyi olacak. Daha önceden yaptılar belki yine olur diye bir miktar attım bekliyorum.
Quote from: hasyurt on February 02, 2020, 03:23:53 PMBen sabırla Koreli kardeşlerimiz den EVX' i ucurmasini bekliyorum. Ellerinin ayarı olmazsa şöyle bir önceki gibi ekip halinde 30 binlere götürseler iyi olacak. Daha önceden yaptılar belki yine olur diye bir miktar attım bekliyorum.Piyasaya ilk girdiğimde bu EVX i trade ederdim. Bir ara bu coine pumpcılar dadandı.. Zarar ettim o zaman. Ondan sonra bu EVX den uzak durdum.Ama o zamanlar bu pump grupları çok güzeldi Bir ara gece 12 gibi 5 veya 6 coin seçip pumplıyorlardı Yoyo da bu pump coinlerinden biriydi. Güzel günlerdi.