Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Vote for the Forum Senate !
Я раджу спробувати реалізувати себе в трейдингу, якщо знайдете хорошого наставника (людину з великим досвідом, на ютубі такий 1); тепер я пробую брати участь в Баунті-кампаніях, сподіваюсь, все вийде. Скільки можливо заробляти в них ?
Alisa, Ви все вірно пишете, баунтіхайв теж дуже не люблю через непрозорість. Якщо любите баунті без звітів, спробуйте платформу b o u n t y 0 x - народу там мало, проекти путні, результати роботи відображаються
Quote from: Sabadosh on July 11, 2018, 08:08:55 AMЯ раджу спробувати реалізувати себе в трейдингу, якщо знайдете хорошого наставника (людину з великим досвідом, на ютубі такий 1); тепер я пробую брати участь в Баунті-кампаніях, сподіваюсь, все вийде. Скільки можливо заробляти в них ?В кампаніях підписів можна дуже добре заробляти, особливо із хорошим рангом, від Full Member. В мене на BTT саме такий ранг і не так давно в кампанії від проекту Shivom за місяць участі я отримав близько 30000 токенів, які продав за 2400$. Але це найкращий мій результат.
Quote from: DiZEL on July 11, 2018, 09:27:02 PMQuote from: Sabadosh on July 11, 2018, 08:08:55 AMЯ раджу спробувати реалізувати себе в трейдингу, якщо знайдете хорошого наставника (людину з великим досвідом, на ютубі такий 1); тепер я пробую брати участь в Баунті-кампаніях, сподіваюсь, все вийде. Скільки можливо заробляти в них ?В кампаніях підписів можна дуже добре заробляти, особливо із хорошим рангом, від Full Member. В мене на BTT саме такий ранг і не так давно в кампанії від проекту Shivom за місяць участі я отримав близько 30000 токенів, які продав за 2400$. Але це найкращий мій результат.З тим, що підпісні кампанії мабуть приносять найкращий профіт я згідний, треба лише з розумінням підійти до вибору самої баунті, та й фарт не завадить.
Quote from: Yarik044 on July 18, 2018, 03:46:36 PMQuote from: DiZEL on July 11, 2018, 09:27:02 PMQuote from: Sabadosh on July 11, 2018, 08:08:55 AMЯ раджу спробувати реалізувати себе в трейдингу, якщо знайдете хорошого наставника (людину з великим досвідом, на ютубі такий 1); тепер я пробую брати участь в Баунті-кампаніях, сподіваюсь, все вийде. Скільки можливо заробляти в них ?В кампаніях підписів можна дуже добре заробляти, особливо із хорошим рангом, від Full Member. В мене на BTT саме такий ранг і не так давно в кампанії від проекту Shivom за місяць участі я отримав близько 30000 токенів, які продав за 2400$. Але це найкращий мій результат.З тим, що підпісні кампанії мабуть приносять найкращий профіт я згідний, треба лише з розумінням підійти до вибору самої баунті, та й фарт не завадить.Я на підписних компаніях дуже добре заробив, особливо наприкінці 2017 року. Зараз дуже важко знайти компанію, яка зможе зібрати достатні кошти і при цьму виплатити токени без усіляких проблем. Далі цей токен може бути нікому не потрібний, тож підписна - це як лотерея. Або пощастило або ні.
так тут є багато баунті компаній, але я чомусь не можу знайти нових, підскажіть будь-ласка в якому розділі іх знайти?
Quote from: nikolas8667 on July 26, 2018, 10:50:16 AMтак тут є багато баунті компаній, але я чомусь не можу знайти нових, підскажіть будь-ласка в якому розділі іх знайти?https://www.altcoinstalks.com/index.php?board=22.0 Тримай, друже! ) Подякуєш "плюсиком" в карму, коли доростеш до рангу Sr. Member
Quote from: Flodner on June 17, 2018, 08:28:11 PMЩодо баунті є ще такий сайт де багато різних баунті https://alpha.CCX/Буду вдячний, якщо при реєстрації використаєте мій код 83c782Це платформа по типу Баунтіхайв чи Баунті0х? А Ви вже приймали там участь і чи отримували винагороду? Хочеться перед реєстрацією впевнитися що сайт дійсно платить.
Щодо баунті є ще такий сайт де багато різних баунті https://alpha.CCX/Буду вдячний, якщо при реєстрації використаєте мій код 83c782
Quote from: DiZEL on July 09, 2018, 04:41:08 PMAlisa, Ви все вірно пишете, баунтіхайв теж дуже не люблю через непрозорість. Якщо любите баунті без звітів, спробуйте платформу b o u n t y 0 x - народу там мало, проекти путні, результати роботи відображаютьсяЯ не досить активно користуюсь цією платформою, але в цілому вона мені подобається. З плюсів прозорість, відразу можливо оцінити рівень оплати.
Якими б привабливими не видавалися умови bounty-кампанії, вони не варті того, аби Ви залишали свою основну роботу та увесь час приділяли такому виду заробітку. Не слід забувати, що є великі шанси наштовхнутися на шахраїв або просто десь помилитися і через це не отримати винагороду.----ЗОЛОТІ СЛОВА.