Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Warren buffet i bilmiyorum ama bu Justin ile charlie ikisi de süzme. Her türlü piyasayı manipüle ediyorlar. Ben charlie ye ltc lerini o kızgın boğa zamanı sattığı için tav olmuştum. İnsan kendi geliştirdiği coini komple elinden çıkartır mı? Millet sonra nasıl güvensin. Hesabı kim ödedi acaba?😜😀
Quote from: hasyurt on February 06, 2020, 07:04:05 PMWarren buffet i bilmiyorum ama bu Justin ile charlie ikisi de süzme. Her türlü piyasayı manipüle ediyorlar. Ben charlie ye ltc lerini o kızgın boğa zamanı sattığı için tav olmuştum. İnsan kendi geliştirdiği coini komple elinden çıkartır mı? Millet sonra nasıl güvensin. Hesabı kim ödedi acaba?😜😀Hesabı Kustin ödemiştir. 515 dolarlık fişi paylaşmış Justin Caharliye öyle diyorsun ama geçenlerde Vitalik ile ilgili bir haber okumuştum . ETH 1400 dolara çıktığında miktarı belirtilmemiş ama Vitalikde ETH satmış Ben olsam veya sen olsan sende satardım diye düşünenlerdenim
Öyle veya böyle bu adam bu reklam işini biliyor. Kimse kusura bakmasın. Tokenini iyi pazarlıyor. Burada bir ara demiştim. Tokenin değerini bu ayı döneminde nadiren de ols az düşen projelerden biri TRX. Tebrik ediyorum ben adamı.
Quote from: Oxumare on February 08, 2020, 09:38:27 AMÖyle veya böyle bu adam bu reklam işini biliyor. Kimse kusura bakmasın. Tokenini iyi pazarlıyor. Burada bir ara demiştim. Tokenin değerini bu ayı döneminde nadiren de ols az düşen projelerden biri TRX. Tebrik ediyorum ben adamı.Orası muhakkak hocam. Bu gizli coin cikarsa da başka bir şey çıkarsa da her türlü pazarlayacak birilerini buluyor. Mesela btt ne iş yapar benim hiç fikrim yok. Trilyon adet sayısı var ama bir boğa gelse belki o token bile ath yaparsa şaşırmam.