Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Vay vay vycl87 hocam da Buradaymış beyler tedbiren isimleri değiştirmekte fayda var yarın malum tayfa aynı isimleri görüp gelip btt de negatifi çakabilir bize bilginiz olsun
Volkan hocam cartesinin telegram grubunda admindi galiba çabuk ayrıldi. Belki airdrop işi yatmış olabilir.
Quote from: Aleks Yilma on May 10, 2020, 11:04:15 PMVolkan hocam cartesinin telegram grubunda admindi galiba çabuk ayrıldi. Belki airdrop işi yatmış olabilir.Sen diyince baktımda öyle. Galiba ayrılmış haklısın. @hasyurt hocam bu arada ne oldu diğer taraftaki hesap banı felan açtılarmı ? yoksa başka bir üyeliklemi devam ediyorsun ? Açıkçası diğer tarafıda takip ederim her gün. 5 para edecek bounty oradada yok.
Quote from: Oxumare on May 11, 2020, 12:22:15 PMQuote from: Aleks Yilma on May 10, 2020, 11:04:15 PMVolkan hocam cartesinin telegram grubunda admindi galiba çabuk ayrıldi. Belki airdrop işi yatmış olabilir.Sen diyince baktımda öyle. Galiba ayrılmış haklısın. @hasyurt hocam bu arada ne oldu diğer taraftaki hesap banı felan açtılarmı ? yoksa başka bir üyeliklemi devam ediyorsun ? Açıkçası diğer tarafıda takip ederim her gün. 5 para edecek bounty oradada yok.Yok hocam o bsn açılmaz. Eskiden bir arkadaş sağolsun bana bir hesap verdi. Onu kullanıyorum. Oranin da tadi yok ta hic yoktan takılıyoruz. Yoksa gelen bir şey yok. Piyasa eskisi gibi olsun 3-5 kazanayım bir daha diğerleri hibi foruma uğramam bende . Burada da uzun süre tek tük mesaj attim. Ondada sen yalnız kalma diye. Suan bir insa takılıyoruz ama be okacagi belli degil 2 haftadır spreadsheet gincel degil.
veysel efendi insan. eleman sıfırdan türk topluluğu oluşturdu ama en sonunda yapılan hareket hoş değildi. efendi dememin sebebi konuyu uzatmaması hatta hiçbir laf etmemesi. yerinde başkası olsaydı tüm dünyayı karıştırırdı.
Airropta 100 adet verilecekti kendisi mi verecekti yoksa ekip mi verecekti bilmiyorum.
Quote from: Aleks Yilma on May 13, 2020, 08:01:48 PMAirropta 100 adet verilecekti kendisi mi verecekti yoksa ekip mi verecekti bilmiyorum.100 adet idi ayrıca bu bounty threada atılan her post için ayrı 10'ar tane vereceklerdi.Fakat hava alacağız galiba. Yeni yöneticilere söyleyip hatırlatmak lazım.
Quote from: Oxumare on May 14, 2020, 02:54:14 PMQuote from: Aleks Yilma on May 13, 2020, 08:01:48 PMAirropta 100 adet verilecekti kendisi mi verecekti yoksa ekip mi verecekti bilmiyorum.100 adet idi ayrıca bu bounty threada atılan her post için ayrı 10'ar tane vereceklerdi.Fakat hava alacağız galiba. Yeni yöneticilere söyleyip hatırlatmak lazım.Hiç beklentiye girmeyelim ben vereceklerini zannetmiyorum.
Quote from: hasyurt on May 14, 2020, 08:27:45 PMQuote from: Oxumare on May 14, 2020, 02:54:14 PMQuote from: Aleks Yilma on May 13, 2020, 08:01:48 PMAirropta 100 adet verilecekti kendisi mi verecekti yoksa ekip mi verecekti bilmiyorum.100 adet idi ayrıca bu bounty threada atılan her post için ayrı 10'ar tane vereceklerdi.Fakat hava alacağız galiba. Yeni yöneticilere söyleyip hatırlatmak lazım.Hiç beklentiye girmeyelim ben vereceklerini zannetmiyorum.Yok beklenti felan ama.. Bount ye ek olarak 200 adet felanda burdan gelseydi hiç de kötü olmazdı..Hiç değilse alış satışlardaki fee ücretini burdan çıkarırdık.