Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Quote from: Oxumare on June 03, 2020, 05:02:46 PMBir yardım için Cuma dan vazgeçilmez. Cuma Müslümana Farzdır. Ama şu gerçek ki etrafımdaki dilencilere çıkartıp para vereceğime Camiye veririm yada Caminin yardım kutusuna atarım.yahu camiye neden yardım ediyorsunuz ki hocam? diyanet işlerinin bütçesinden pay almıyor mu camiler? mehmetçik vakfı gibi yerlere yardım yapmak daha iyi "bana göre."
Bir yardım için Cuma dan vazgeçilmez. Cuma Müslümana Farzdır. Ama şu gerçek ki etrafımdaki dilencilere çıkartıp para vereceğime Camiye veririm yada Caminin yardım kutusuna atarım.
Partizanlık var ise bulunduğun camide ve de bu tür davranışları var ise İmamın Müezzinin zaten hocam sen kaç ordan. Particilik ayrı bir şey.İbadet içinde orada bulunup dinini öğrenme yolunda verilen vaazları dinlerken bu tür davranışları ben sezsem hemen yapıştırırım lafı. Affetmem