Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Vote for the Forum Senate !
Ben hiçbir şey yapmıyorum. Zaten olurda bana bulasirsa kesin götürür beni. Çünkü şeker hastası olan kişileri daha büyük sıkıntılara sokuyormus. Vücut zayıf kalıyormuş. Birde eskiden yaptığımız çocuk espirisi geliyor. Opel Corsa Toyota Corona 😀
Quote from: hasyurt on March 08, 2020, 04:53:09 PMBen hiçbir şey yapmıyorum. Zaten olurda bana bulasirsa kesin götürür beni. Çünkü şeker hastası olan kişileri daha büyük sıkıntılara sokuyormus. Vücut zayıf kalıyormuş. Birde eskiden yaptığımız çocuk espirisi geliyor. Opel Corsa Toyota Corona 😀Hocam kendinize çok dikkat etmelisiniz ben neredeyse 1 aydır evden hiç çıkmadım. Kronik hastalıkları zıplatıyor bu meret. Bir şekilde atlatılsa bile kalıcı izler bırakıyor bünyede.
Quote from: hebelubes on April 13, 2020, 03:20:34 PMQuote from: hasyurt on March 08, 2020, 04:53:09 PMBen hiçbir şey yapmıyorum. Zaten olurda bana bulasirsa kesin götürür beni. Çünkü şeker hastası olan kişileri daha büyük sıkıntılara sokuyormus. Vücut zayıf kalıyormuş. Birde eskiden yaptığımız çocuk espirisi geliyor. Opel Corsa Toyota Corona 😀Hocam kendinize çok dikkat etmelisiniz ben neredeyse 1 aydır evden hiç çıkmadım. Kronik hastalıkları zıplatıyor bu meret. Bir şekilde atlatılsa bile kalıcı izler bırakıyor bünyede.Mecburen okula gidiyorum canlı yayın ders anlatmak için. Yoksa bende cikmam. Ctesi ve pazar yasak olduğu için hep evdeyim. Bir tek fırına gidiyorum onun dışında tabiki dikkat ediyorum ama varsa kaderde yapacak birşey yok.
Quote from: hasyurt on April 18, 2020, 12:03:46 AMQuote from: hebelubes on April 13, 2020, 03:20:34 PMQuote from: hasyurt on March 08, 2020, 04:53:09 PMBen hiçbir şey yapmıyorum. Zaten olurda bana bulasirsa kesin götürür beni. Çünkü şeker hastası olan kişileri daha büyük sıkıntılara sokuyormus. Vücut zayıf kalıyormuş. Birde eskiden yaptığımız çocuk espirisi geliyor. Opel Corsa Toyota Corona 😀Hocam kendinize çok dikkat etmelisiniz ben neredeyse 1 aydır evden hiç çıkmadım. Kronik hastalıkları zıplatıyor bu meret. Bir şekilde atlatılsa bile kalıcı izler bırakıyor bünyede.Mecburen okula gidiyorum canlı yayın ders anlatmak için. Yoksa bende cikmam. Ctesi ve pazar yasak olduğu için hep evdeyim. Bir tek fırına gidiyorum onun dışında tabiki dikkat ediyorum ama varsa kaderde yapacak birşey yok.hocam canlı yayın derslerini evden yapamıyor musunuz? benim öğretmen bir arkadaşım canlı yayın derslerini evinden yapıyor. okula gidiyorsanız ne esprisi kaldı ki okulların kapanmasının.20-30 tane çocuk görmüyorsunuz eyvallah ama dışarı çıkma gelme vs yine risk. bir de kronik hastalığın var hocam senin. ulan şu patronlar var ya!!!
Quote from: gospodin on April 29, 2020, 04:51:34 PMQuote from: hasyurt on April 18, 2020, 12:03:46 AMQuote from: hebelubes on April 13, 2020, 03:20:34 PMQuote from: hasyurt on March 08, 2020, 04:53:09 PMBen hiçbir şey yapmıyorum. Zaten olurda bana bulasirsa kesin götürür beni. Çünkü şeker hastası olan kişileri daha büyük sıkıntılara sokuyormus. Vücut zayıf kalıyormuş. Birde eskiden yaptığımız çocuk espirisi geliyor. Opel Corsa Toyota Corona 😀Hocam kendinize çok dikkat etmelisiniz ben neredeyse 1 aydır evden hiç çıkmadım. Kronik hastalıkları zıplatıyor bu meret. Bir şekilde atlatılsa bile kalıcı izler bırakıyor bünyede.Mecburen okula gidiyorum canlı yayın ders anlatmak için. Yoksa bende cikmam. Ctesi ve pazar yasak olduğu için hep evdeyim. Bir tek fırına gidiyorum onun dışında tabiki dikkat ediyorum ama varsa kaderde yapacak birşey yok.hocam canlı yayın derslerini evden yapamıyor musunuz? benim öğretmen bir arkadaşım canlı yayın derslerini evinden yapıyor. okula gidiyorsanız ne esprisi kaldı ki okulların kapanmasının.20-30 tane çocuk görmüyorsunuz eyvallah ama dışarı çıkma gelme vs yine risk. bir de kronik hastalığın var hocam senin. ulan şu patronlar var ya!!!Hocam evden matematik zor. Bazıları yapıyor ama yazdığı zaman mouse ile çivi yazısı gibi oluyor. Ya da yapan 4-5 bin TL masraf yapıyor. Ben de o masrafı yapacak imkan yok. Ayrıca evde yaptın diyelim cortladiğin zaman hoca cortladi olacak. Okulda internet sıkıntı olunca okul cortladi diyor. Kalemi tahtası dokümani vs okul daha sağlıklı benim için o bakımdan evde yayın sağlıklı olmaz benim için. Upload sıkıntı. Evde yapan bazı hocalar çok donuyor diye telefonun interneti ile bağlanmis fatura aşmış 10 günde ekstra 40 TL binmiş faturaya devam etse fatura daha d şişecek. Hangi patron düşünür ki hocanın faturası aşmış vs. Bende aq böyle aşkın izdirabinin deyip okula gidiyorum hafta içi 4 gün. Birde böyle hayatı sikerler hocam. Dünya hayatı boktan bir yer. Bizimki yaşamak değil. Varsa Corona ile ölmek olsun yapacak birşey yok. Ha deli gibi sağa solda gezdiğim yok okula gidip eve geliyorum hepsi bu.
Corona,dan korunmanın en güzel yolu pis olmak mikrop mikrop,a bulaşmaz sonuçta.
Quote from: Kpax on May 18, 2020, 02:11:55 PMCorona,dan korunmanın en güzel yolu pis olmak mikrop mikrop,a bulaşmaz sonuçta.Hahaha ulan ne adamsın öyle bir şey olsa İnan olsun Çin’den çıkmazdı o Çin kadar mikrop pislik başka ülke yok
Quote from: Xx on May 18, 2020, 08:44:42 PMQuote from: Kpax on May 18, 2020, 02:11:55 PMCorona,dan korunmanın en güzel yolu pis olmak mikrop mikrop,a bulaşmaz sonuçta.Hahaha ulan ne adamsın öyle bir şey olsa İnan olsun Çin’den çıkmazdı o Çin kadar mikrop pislik başka ülke yok Dediğin doğru her boku yiten bur ülkeden tüm dünya ya yayıldı. Adamlar bu dünyanın belası