Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
3000:)))
bugün yalandan mı bilinmez hafiften yükseliş başladı. bence insanları "bakın yarılanma sonrası yükseliş başlıyor." diye yemlemeye çalışıyorlar. sen ne diyorsun hocam grafiklere bakarak?
Quote from: gospodin on May 14, 2020, 12:25:47 PMbugün yalandan mı bilinmez hafiften yükseliş başladı. bence insanları "bakın yarılanma sonrası yükseliş başlıyor." diye yemlemeye çalışıyorlar. sen ne diyorsun hocam grafiklere bakarak?Hocam bu piyasada grafik felan işlemiyor. Bu volalite olduğu sürecede bu piyasaya 18-25 yaş arası başka kimse girip yatırım yapmaz:) Niye bu yaş aralığı diyorum kalpleri iyi dayanır bu aksiyona
Bu aksiyona dayanmak için sağlam bir iradenin de olması lazım.
Quote from: Aleks Yilma on May 17, 2020, 09:25:59 AMBu aksiyona dayanmak için sağlam bir iradenin de olması lazım.Hocam 2 senedir sabrediyorum. Sabır taşı olsa çatlardı. Görünüşe göre 2 yıl daha sabredeceğim.Sonra ben bu piayasadan kaçarım. Yerime yeni insanlar gelebilir.
Quote from: Oxumare on May 17, 2020, 02:35:56 PMQuote from: Aleks Yilma on May 17, 2020, 09:25:59 AMBu aksiyona dayanmak için sağlam bir iradenin de olması lazım.Hocam 2 senedir sabrediyorum. Sabır taşı olsa çatlardı. Görünüşe göre 2 yıl daha sabredeceğim.Sonra ben bu piayasadan kaçarım. Yerime yeni insanlar gelebilir.Vallaha sizde de iyi sabır varmış hocam 2 sene beklemekte ne bileyim inşallah beklediğiniz Token coin yada her neyse sağlamdır da boğa sezonunda beklemenize değer bir getirisi olur size