Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
benim adamlar elleriyle çalışıyor. 2 dakika içinde sıkıldım nedense bu tür oyunları hiçbir zaman sevmemişimdir. harbiden peki şu pgl token nedir, ne işe yarar, ederi nedir bilen var mı beyler?
Quote from: gospodin on May 03, 2020, 08:10:56 AMbenim adamlar elleriyle çalışıyor. 2 dakika içinde sıkıldım nedense bu tür oyunları hiçbir zaman sevmemişimdir. harbiden peki şu pgl token nedir, ne işe yarar, ederi nedir bilen var mı beyler?Hocam tam emin olmamakla beraber Prospectors Gold (PGL) $0,060706 USD değerinde bir token. { https://coinmarketcap.com/currencies/prospectors-gold/ }Ben sadece worker ları taşımacılıkta kullanıyorum. 17000 e yakın altın biriktirdim.Sürekli bakmam zaten oyuna bounty yaparken bir yandan da işçilere iş bulu gönderirim.Ama oyunun tam mantığını daha kavrayamadım. Diğer alet ve edevatları alacak altın olana kadar böyle takılacam.
Quote from: Oxumare on May 03, 2020, 03:13:35 PMQuote from: gospodin on May 03, 2020, 08:10:56 AMbenim adamlar elleriyle çalışıyor. 2 dakika içinde sıkıldım nedense bu tür oyunları hiçbir zaman sevmemişimdir. harbiden peki şu pgl token nedir, ne işe yarar, ederi nedir bilen var mı beyler?Hocam tam emin olmamakla beraber Prospectors Gold (PGL) $0,060706 USD değerinde bir token. { https://coinmarketcap.com/currencies/prospectors-gold/ }Ben sadece worker ları taşımacılıkta kullanıyorum. 17000 e yakın altın biriktirdim.Sürekli bakmam zaten oyuna bounty yaparken bir yandan da işçilere iş bulu gönderirim.Ama oyunun tam mantığını daha kavrayamadım. Diğer alet ve edevatları alacak altın olana kadar böyle takılacam.17 bini nasil yaptin bro? Bunun sırrı varsa bana da söyle.
Güzel bir oyun en azından yarın bir gün bakarsınız Token veren oyun çıkar güzel hareketler bunlar
Quote from: Xx on May 06, 2020, 03:36:23 PMGüzel bir oyun en azından yarın bir gün bakarsınız Token veren oyun çıkar güzel hareketler bunlarHocam sen ne yaptın ya Günde 50 post nedir.. Spama düşersin..yazık yahu.. Günde 3 veya 5 post yeterli gelecektir.Hızlı yükseliyim diye post atıp durma.Banlanırsınız..
Sakin ol kanka sinirlerine hakim ol şimdi biri çıkıp gelip bilgilendirir mutlaka oynayan vardır yolda vispi ye mesaj at
Quote from: Xx on May 08, 2020, 12:07:48 PMSakin ol kanka sinirlerine hakim ol şimdi biri çıkıp gelip bilgilendirir mutlaka oynayan vardır yolda vispi ye mesaj at yaptım dostum. baltayı satılağa koyduğum için sırt çantama ekleyemiyormuşum. ha balta da bir boka yaramıyor orası ayrı. en güzeli mağara adamları gibi ellerle kazımak.