Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
oyun beni sıktığı için geçen hafta bırakma kararı aldım. bır bır kazıp duruyorlar.
Ben girip bir şey yapmıyorum bile. Ben daha kazançlı olur diye düşündüm ama öyle olmadı maalesef. Kaz kaz bir ise yaradığı yok zaten alet alıp başka işler yapma işini bile beceremedim. Oylece dursun.
Quote from: hasyurt on May 31, 2020, 04:43:28 PMBen girip bir şey yapmıyorum bile. Ben daha kazançlı olur diye düşündüm ama öyle olmadı maalesef. Kaz kaz bir ise yaradığı yok zaten alet alıp başka işler yapma işini bile beceremedim. Oylece dursun.Belki PGL para eder Hocam imza giymemişssin bubbulax mi bekliyorsun ? Yönetici bana gelen bounty çok ama eliyorum hepsini dedi. Adam sağlamcı belli.
Quote from: Oxumare on June 01, 2020, 03:55:46 PMQuote from: hasyurt on May 31, 2020, 04:43:28 PMBen girip bir şey yapmıyorum bile. Ben daha kazançlı olur diye düşündüm ama öyle olmadı maalesef. Kaz kaz bir ise yaradığı yok zaten alet alıp başka işler yapma işini bile beceremedim. Oylece dursun.Belki PGL para eder Hocam imza giymemişssin bubbulax mi bekliyorsun ? Yönetici bana gelen bounty çok ama eliyorum hepsini dedi. Adam sağlamcı belli.Bekliyorum bubbalexi homt var şimdilik ama bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. Burayi kabul etseydi youengine ye giderdim. McAfee amcam varsa bur şekilde is yapacak yol bulurlar. Tek sıkıntı token dağıtım zamanı taaa Aralık gibi ölme eşeğim ölme misali. Yine de değerlendirirdim. Bakalım bubba birsey yapacak mı?Bu arada gardena da beklerim. Bende takıldım orata artik sende gel hocam orayı da köpürtelim 👍😀
Quote from: hasyurt on June 02, 2020, 12:25:50 AMQuote from: Oxumare on June 01, 2020, 03:55:46 PMQuote from: hasyurt on May 31, 2020, 04:43:28 PMBen girip bir şey yapmıyorum bile. Ben daha kazançlı olur diye düşündüm ama öyle olmadı maalesef. Kaz kaz bir ise yaradığı yok zaten alet alıp başka işler yapma işini bile beceremedim. Oylece dursun.Belki PGL para eder Hocam imza giymemişssin bubbulax mi bekliyorsun ? Yönetici bana gelen bounty çok ama eliyorum hepsini dedi. Adam sağlamcı belli.Bekliyorum bubbalexi homt var şimdilik ama bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. Burayi kabul etseydi youengine ye giderdim. McAfee amcam varsa bur şekilde is yapacak yol bulurlar. Tek sıkıntı token dağıtım zamanı taaa Aralık gibi ölme eşeğim ölme misali. Yine de değerlendirirdim. Bakalım bubba birsey yapacak mı?Bu arada gardena da beklerim. Bende takıldım orata artik sende gel hocam orayı da köpürtelim 👍😀Vallla Gardenda üyeliğim var ama nasıl yetişe bilirmiyim zaman olarak oraya bilmiyorum. Yinede bir gelip selam vereyim İki forumu idare etmek çok zor yaw .. Bi deneyecem
ben hep oradayım. beklerim dostlar sizleri de:)
son durum nedir arkadaşlar hala bu oyunu devam ediyor musunuz?
Quote from: gospodin on June 13, 2020, 10:33:03 PMson durum nedir arkadaşlar hala bu oyunu devam ediyor musunuz?Ben bilgisayari açınca işçileri işe bile yollamıyorum. Boykot kararı aldim 😀Böyle oyunlara uzak birisiyim aslında. Becerebilsem balta ya da baska aletler almayı altın daha cok toplarım ama öyle imkanım yok. Bıraktım öylece duruyor.
Quote from: hasyurt on June 13, 2020, 11:55:49 PMQuote from: gospodin on June 13, 2020, 10:33:03 PMson durum nedir arkadaşlar hala bu oyunu devam ediyor musunuz?Ben bilgisayari açınca işçileri işe bile yollamıyorum. Boykot kararı aldim 😀Böyle oyunlara uzak birisiyim aslında. Becerebilsem balta ya da baska aletler almayı altın daha cok toplarım ama öyle imkanım yok. Bıraktım öylece duruyor.Hocam çalıştırmaya devam ediyorum.Balta testere işlerine bende girmedim. 35000 den fazla atın oldu.Sıkılmazsam böyle devam edeceğim.
Quote from: Oxumare on June 14, 2020, 12:05:28 PMQuote from: hasyurt on June 13, 2020, 11:55:49 PMQuote from: gospodin on June 13, 2020, 10:33:03 PMson durum nedir arkadaşlar hala bu oyunu devam ediyor musunuz?Ben bilgisayari açınca işçileri işe bile yollamıyorum. Boykot kararı aldim 😀Böyle oyunlara uzak birisiyim aslında. Becerebilsem balta ya da baska aletler almayı altın daha cok toplarım ama öyle imkanım yok. Bıraktım öylece duruyor.Hocam çalıştırmaya devam ediyorum.Balta testere işlerine bende girmedim. 35000 den fazla atın oldu.Sıkılmazsam böyle devam edeceğim.Nasıl o kadar yaptın hocam. Bilmediğimiz bir yerde gömü mü var?😀Tarif ette bizde toplayalım