Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Şu anda platform ile dağıtılmaya karar verilmiş görünüyor. 7 Temmuz işi yalan oldu. Hatta işin başında ETH göndermişdik..İlerde platforma kayıt olun ve KYC geçin diyeceklere benziyorlar .. Telegramdaki durum bunu gösteriyor.
Quote from: Oxumare on July 06, 2020, 03:35:15 PMŞu anda platform ile dağıtılmaya karar verilmiş görünüyor. 7 Temmuz işi yalan oldu. Hatta işin başında ETH göndermişdik..İlerde platforma kayıt olun ve KYC geçin diyeceklere benziyorlar .. Telegramdaki durum bunu gösteriyor.Daha önce de demiştim. Vermemenin değişik versiyonu. Kyc işte işi yokuşa sür. Verecek olsa ethereum cüzdanına gönderir. Yok platform yok bilmem ne hikaye masal. Zaten ben hic ihtimal vermiyordum . Sonuca şaşırmadım doğrusu. Umarım yanılırım
Net bir açıklama geldi mi şu an dağıtım ile ilgili. KYC şartı yazmıyordu aslında bounty yapılırken sonradan şartları neden değiştiriyorlar ki ya.
Quote from: waybesuricata on July 07, 2020, 10:54:19 AMNet bir açıklama geldi mi şu an dağıtım ile ilgili. KYC şartı yazmıyordu aslında bounty yapılırken sonradan şartları neden değiştiriyorlar ki ya.Hocam şu anda net bir açıklama yok. Bize verilen süre 7 Temmuz idi. Fakat şu an SwapZilla platformunun aktif olmasından sonra dağıtıma başlayacak gibi görünüyorlar. Kanımca bu iş ARALIK ayına sarkar. Zaten şu an elimize geçse de volum olmayan bir proje.Hiç değilse aktif olarak piyasada olurlarsa elimizdekileri satabiliriz.
Quote from: Oxumare on July 07, 2020, 03:55:17 PMQuote from: waybesuricata on July 07, 2020, 10:54:19 AMNet bir açıklama geldi mi şu an dağıtım ile ilgili. KYC şartı yazmıyordu aslında bounty yapılırken sonradan şartları neden değiştiriyorlar ki ya.Hocam şu anda net bir açıklama yok. Bize verilen süre 7 Temmuz idi. Fakat şu an SwapZilla platformunun aktif olmasından sonra dağıtıma başlayacak gibi görünüyorlar. Kanımca bu iş ARALIK ayına sarkar. Zaten şu an elimize geçse de volum olmayan bir proje.Hiç değilse aktif olarak piyasada olurlarsa elimizdekileri satabiliriz.Hiç boşuna nefes tüketmeyelim bence. Artık Aralık ayına iş kaldı ise pek birşey çıkacağını zannetmiyorum. Keşke yanılsaydım ama beni yanıltmadılar yine. Platformlarında token dağıtmanın bence hiç mantığı yok. Dağıtacak adam zaten dedigi zamanda mew e bile gönderim yapar . Bunların derdi başka. Aralik ayında da hak edilen miktarı asla göndermezler
Jinbi kimseye 1 tane tiken göndermedi bugün diğer yerde gördüm ninni bir iki borsada listelenmiş kendileri alıp kendileri satıyor galiba ki millete gel gel yapıyor. P2pb gibi bir borsada 150 dolar fiyatı var gibi gözüküyor ama hacim hikaye masal
desenize bu adamlar da diğerleri göt çıktı. gerçekten buralarda yaptıkları bountylerle projelerine dikkat çekebiliyor mu herifler? her nedense bana bounty olayı çok da inandırıcı bir şey gibi gelmiyor. sizin düşünceniz ne? yani ne bileyim twitter ya da facebook gibi bir yerde ya da forumda birisinin taşıdığı imza ile ben gidip swapzilla gibi bir tokene yatırım yapmazdım. bu posttan sonra bana verecekleri varsa da vermezler artık:)