Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Swapzilla bounty telegram grubuna sordum bounty ödemeleri ne zaman yapılacak diye cevap yok, benden sonra bir kaç kişi daha sordu onlarada cevap veren yok. Telegram yöneticileri pek bakmıyor sanırım gruba. Satışı olmadı mı yoksa swapzilla nın.
en önemlisini unutmuşsun hocam swach vardı, farklı yerlerde bir dünya bounty yapan, hive' de görünce şaşırmıştım ve katılmamıştım, önceden katıldıklarım gelmemişti çünkü.
Swapzilla bounty telegramdan grubundan yönetici açıklama yaptı."Dağıtım, tüm katılımcı e-posta adreslerini topladıktan sonra başlayacaktır." diyor. Aslında e posta gelenlere yollansa, herkes yollamazsa nereye kadar bekleyecekler ki saçma olmuş.
Quote from: madenci_34 on July 24, 2020, 03:16:12 PMen önemlisini unutmuşsun hocam swach vardı, farklı yerlerde bir dünya bounty yapan, hive' de görünce şaşırmıştım ve katılmamıştım, önceden katıldıklarım gelmemişti çünkü.Onu ben de hatırlamadım hocam. Eğer hiveden kastınız CX ise ben hiç rastlamadım. Ya da hatırlayamadım. Genelde CX tam dediği vakitte bounty sonlandırıyordu. Dedikleri zamanda gönderim yapıyorlardı. Onların en büyük sıkıntısı spreadsheet yoktu ve şeffaf değillerdi. Çoğu bountyleri çöp çıktı.
Telegramdaki ana duyuruyu güncellemiş yönetici, 26 Temmuz son tarihmiş formları doldurmak için. Form doldurmanın son tarihi bittiğine göre artık bounty ödemelerini göndermeleri gerekiyor. Kontrol için bir spreadsheet bırakmışlar, oradan formun gelip gelmediğini kontrol edebiliyoruz. Linki bırakıyorum aşağıya.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EqhuGsmZexN_8us7e2-iRCVpHFvdo8E5ceBjv9gzkFI/edit#gid=526729961
Quote from: waybesuricata on July 28, 2020, 06:55:20 PMTelegramdaki ana duyuruyu güncellemiş yönetici, 26 Temmuz son tarihmiş formları doldurmak için. Form doldurmanın son tarihi bittiğine göre artık bounty ödemelerini göndermeleri gerekiyor. Kontrol için bir spreadsheet bırakmışlar, oradan formun gelip gelmediğini kontrol edebiliyoruz. Linki bırakıyorum aşağıya.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EqhuGsmZexN_8us7e2-iRCVpHFvdo8E5ceBjv9gzkFI/edit#gid=526729961Hocam bilgilendirme için teşekkürler.Bende problem görünmüyor.Hasyurt hocam sen de problem var. Proofa e-mail eklememişsin.En kısa zamanda düzelt.Diğer arkadaşlarda bakarlarsa iyi olur. Emekler boşa gitmesin.Umarım en kısa zamanda da tokenleri almış oluruz.Gerçi şu an Vindax'dan baktığımda bir volum yok ama en azından kendi cüzdanımızda durması daha iyi olur.