Benimde balance kisminda 0.6 btc yazıyor ayrica 1350 adet swapzilla var gözüküyor. Ben bu 0.6 btc kısmını anlamadım doğrusu. Neyin nesi acaba? Bir de bu adamlar benim ilk doldurduğum listede beni kabul etmemişti şimdi nereden çıktı bu 1350 token.
Taaa en başta demiştim. Don lastiği gibi uzayan bounty den bir cacik olmaz diye. Umarım yanilirim ama galiba yanılmayacağım yine.
Dia 1 ayda işi bitirdi ve sadece 2 gunde 4 kaliteli borsaya girdi.
Kafa karisikliklarini gidermek icin bildiklerimi sizlerlede paylasayim.Heybeden BTC var hesabimda iyi kiyak bir is demiyelim.Boyle birsey olsa bende 1 BTC var.
3 round ic8lin 4000 kusur SWZL ve 1.1 BTC bonus bende de gozukuyor.
Swapzilla icin platform aktif olarak kullanima acildiktan sonra cekim islemleri acilacak.Telegramdan Swapzilla ve Sofico dan aldigim bilgilere gore KYC siz bu cekim islemi gerceklesecek.
BTC olayi ise platform launch dan sonra bu BTC ler ile trade edilebilecek ve anladipgim kadariyla sadece kar kismi cekilebilecek.
Hasyurt hocam en sonki listede sen tekrar gonderdin diye hatirliyorum.Cunku en son e-mail icin form gonderdigimiz elektronik tabloda durumun yesile donmustu.Ben takip ettim seni