Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Quote from: hasyurt on June 09, 2020, 11:31:28 PMCtsi de al sat yapmak mümkün bencede. Ben en son 330 dan alip 420 lerden büyük bir kısmıni sattim. Başka bir coin aldığım için şuan alim yapmayı düşünmüyorum. Bountyden gelenler komole duruyor.Hocam ben sen 33 den aldım dedikten sonra takip etmeye başladım.Alınabilir seviyelerde.. Ama lacan satacan BU CTSI yi.. Şimdide dua ediyorum ikinci posta bize gelmeden kendini 40 lara atsın diye.
Ctsi de al sat yapmak mümkün bencede. Ben en son 330 dan alip 420 lerden büyük bir kısmıni sattim. Başka bir coin aldığım için şuan alim yapmayı düşünmüyorum. Bountyden gelenler komole duruyor.
Quote from: Oxumare on June 10, 2020, 01:25:58 PMQuote from: hasyurt on June 09, 2020, 11:31:28 PMCtsi de al sat yapmak mümkün bencede. Ben en son 330 dan alip 420 lerden büyük bir kısmıni sattim. Başka bir coin aldığım için şuan alim yapmayı düşünmüyorum. Bountyden gelenler komole duruyor.Hocam ben sen 33 den aldım dedikten sonra takip etmeye başladım.Alınabilir seviyelerde.. Ama lacan satacan BU CTSI yi.. Şimdide dua ediyorum ikinci posta bize gelmeden kendini 40 lara atsın diye.Ben tutmaya devam edeceğim bakalım neler olacak. Daha once ayi piyasasında geleni sattim ama şuan piyasa biraz daha düzgün gibi . Aslinda al sat yapip miktar arttırmak en güzeli ama becereme diye hic dokunmuyorum. Öylece duruyor ikinci parti bir gelsin belki nende atraksiyon yapabilirim.
Aleks hocam gelirse 33 lere felan az bir miktar denenebilir bence. @gospodin hocom Bir sonraki dağıtım için 24 ve 25 inde diyorlar. Gelsinde hemen satayım
Quote from: Oxumare on June 13, 2020, 11:43:17 AMAleks hocam gelirse 33 lere felan az bir miktar denenebilir bence. @gospodin hocom Bir sonraki dağıtım için 24 ve 25 inde diyorlar. Gelsinde hemen satayım Bari alsat yap hocam elinde ki miktarı arttır. Ferrum sana da gelmiş miydi? Mesela o şuan için iyi gidiyor. Yapacağı atraksiyonlarda epey var. Yeni yeni borsalara girer se ekip ayni ciddiyeti devam ettirirse daha iyi yerlere gelir. Tabi iyi gidiyor ekip yarin bir gün swap yapıp miktar arttırmaya kalkarsa bir yerde saçmalık yapmazlar ise.
Quote from: hasyurt on June 13, 2020, 11:38:47 PMQuote from: Oxumare on June 13, 2020, 11:43:17 AMAleks hocam gelirse 33 lere felan az bir miktar denenebilir bence. @gospodin hocom Bir sonraki dağıtım için 24 ve 25 inde diyorlar. Gelsinde hemen satayım Bari alsat yap hocam elinde ki miktarı arttır. Ferrum sana da gelmiş miydi? Mesela o şuan için iyi gidiyor. Yapacağı atraksiyonlarda epey var. Yeni yeni borsalara girer se ekip ayni ciddiyeti devam ettirirse daha iyi yerlere gelir. Tabi iyi gidiyor ekip yarin bir gün swap yapıp miktar arttırmaya kalkarsa bir yerde saçmalık yapmazlar ise.Hocam Ferrum deme bana ya.. Galiba pişman olacağım FRM yi sattığıma..CTSI içinde 30 dolar ile ne kadar miktar arttırabilirim ki..Belki tek dağıtım olsaydı hepsini bir verselerdi olurdu..Tek avantajım CTSI satıp başka bir yere parayı kaydırdığım için o tokende arttığından üzülmüyorum CTSI'ye..
Quote from: Oxumare on June 14, 2020, 11:08:00 AMQuote from: hasyurt on June 13, 2020, 11:38:47 PMQuote from: Oxumare on June 13, 2020, 11:43:17 AMAleks hocam gelirse 33 lere felan az bir miktar denenebilir bence. @gospodin hocom Bir sonraki dağıtım için 24 ve 25 inde diyorlar. Gelsinde hemen satayım Bari alsat yap hocam elinde ki miktarı arttır. Ferrum sana da gelmiş miydi? Mesela o şuan için iyi gidiyor. Yapacağı atraksiyonlarda epey var. Yeni yeni borsalara girer se ekip ayni ciddiyeti devam ettirirse daha iyi yerlere gelir. Tabi iyi gidiyor ekip yarin bir gün swap yapıp miktar arttırmaya kalkarsa bir yerde saçmalık yapmazlar ise.Hocam Ferrum deme bana ya.. Galiba pişman olacağım FRM yi sattığıma..CTSI içinde 30 dolar ile ne kadar miktar arttırabilirim ki..Belki tek dağıtım olsaydı hepsini bir verselerdi olurdu..Tek avantajım CTSI satıp başka bir yere parayı kaydırdığım için o tokende arttığından üzülmüyorum CTSI'ye..Bana yalan olmasın 5000 civari geldi. Üstüne üstlük birde social mining yaptım 2000 üstü de orsdan geldi. Bende düz hesap oldun diye 12-13 bin adet aldim epey zaman önce hala bekletiyorum. Hedef olursa 1 dolardan satmak. Tabi nasip kısmet artık.
Quote from: hasyurt on June 14, 2020, 02:16:47 PMQuote from: Oxumare on June 14, 2020, 11:08:00 AMQuote from: hasyurt on June 13, 2020, 11:38:47 PMQuote from: Oxumare on June 13, 2020, 11:43:17 AMAleks hocam gelirse 33 lere felan az bir miktar denenebilir bence. @gospodin hocom Bir sonraki dağıtım için 24 ve 25 inde diyorlar. Gelsinde hemen satayım Bari alsat yap hocam elinde ki miktarı arttır. Ferrum sana da gelmiş miydi? Mesela o şuan için iyi gidiyor. Yapacağı atraksiyonlarda epey var. Yeni yeni borsalara girer se ekip ayni ciddiyeti devam ettirirse daha iyi yerlere gelir. Tabi iyi gidiyor ekip yarin bir gün swap yapıp miktar arttırmaya kalkarsa bir yerde saçmalık yapmazlar ise.Hocam Ferrum deme bana ya.. Galiba pişman olacağım FRM yi sattığıma..CTSI içinde 30 dolar ile ne kadar miktar arttırabilirim ki..Belki tek dağıtım olsaydı hepsini bir verselerdi olurdu..Tek avantajım CTSI satıp başka bir yere parayı kaydırdığım için o tokende arttığından üzülmüyorum CTSI'ye..Bana yalan olmasın 5000 civari geldi. Üstüne üstlük birde social mining yaptım 2000 üstü de orsdan geldi. Bende düz hesap oldun diye 12-13 bin adet aldim epey zaman önce hala bekletiyorum. Hedef olursa 1 dolardan satmak. Tabi nasip kısmet artık.Social Mining bende yaptım..Hocam varsa bana linkini göndersene belki içinde birşeyler vardır.Aradım bulamadım linki.Edit : https://community.ferrum.network/ Buldum ama site kapanmış galiba
Quote from: Oxumare on June 15, 2020, 10:21:37 AMQuote from: hasyurt on June 14, 2020, 02:16:47 PMQuote from: Oxumare on June 14, 2020, 11:08:00 AMQuote from: hasyurt on June 13, 2020, 11:38:47 PMQuote from: Oxumare on June 13, 2020, 11:43:17 AMAleks hocam gelirse 33 lere felan az bir miktar denenebilir bence. @gospodin hocom Bir sonraki dağıtım için 24 ve 25 inde diyorlar. Gelsinde hemen satayım Bari alsat yap hocam elinde ki miktarı arttır. Ferrum sana da gelmiş miydi? Mesela o şuan için iyi gidiyor. Yapacağı atraksiyonlarda epey var. Yeni yeni borsalara girer se ekip ayni ciddiyeti devam ettirirse daha iyi yerlere gelir. Tabi iyi gidiyor ekip yarin bir gün swap yapıp miktar arttırmaya kalkarsa bir yerde saçmalık yapmazlar ise.Hocam Ferrum deme bana ya.. Galiba pişman olacağım FRM yi sattığıma..CTSI içinde 30 dolar ile ne kadar miktar arttırabilirim ki..Belki tek dağıtım olsaydı hepsini bir verselerdi olurdu..Tek avantajım CTSI satıp başka bir yere parayı kaydırdığım için o tokende arttığından üzülmüyorum CTSI'ye..Bana yalan olmasın 5000 civari geldi. Üstüne üstlük birde social mining yaptım 2000 üstü de orsdan geldi. Bende düz hesap oldun diye 12-13 bin adet aldim epey zaman önce hala bekletiyorum. Hedef olursa 1 dolardan satmak. Tabi nasip kısmet artık.Social Mining bende yaptım..Hocam varsa bana linkini göndersene belki içinde birşeyler vardır.Aradım bulamadım linki.Edit : https://community.ferrum.network/ Buldum ama site kapanmış galiba Hocam ben dört hafta dan toplam 2000 e yakin aldım. Sonra değiştirdiler sistemi. Task olayi geldi. Ben ilk başlarda sadeee rt yapip geçiyordum. Task gelince ben kıvıramadım. Sonra ne oldu bilmiyorum. Bitmiş olabilir