Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Vote for the Forum Senate !
Quote from: hasyurt on June 13, 2020, 11:49:07 PMQuote from: hasyurt on June 10, 2020, 05:17:16 PMQuote from: Xx on June 09, 2020, 11:47:58 AMInception izleyin o da çok güzel birdbox güzel ama yarım kalmış gibi sanki devamı gelecek gibiOnu çok oldu izleyeli ama şu günlerde yeniden izlemek gibi bir planım var doğrusuDun itibariyle inceptionu yeniden izledim. Gerçekten harika ötesi bir film. Adamlar gerçekten harika filmlere imza atıyor. Bundan sonraki yeni hedef filmim bir kere daha interstellar izlemek.Yeni olduğum için ben de benzer başlık açtım ama olsun zaten diğer başlık yedekte durur, flood olmaz ikinci mesaj yazmak için alternatif olur🙂Ben de sürekli eski filmler izliyorum, artık kaliteli film çıkmıyor pek! 😑 Dün imdb 7.9 film açtım 3. dakikada bıraktım, oyunculuk 0, detaylara önem yok, herif iki çanta bavul hazırlamış içini otomatik doldurmuşlar, bir parmakla taşıyor. Diyaloglar orta 3. Sınıf tiyatro müsameresiyle denk... İmdb'de puan veren de fiilm ekibidir muhtemelen...
Quote from: hasyurt on June 10, 2020, 05:17:16 PMQuote from: Xx on June 09, 2020, 11:47:58 AMInception izleyin o da çok güzel birdbox güzel ama yarım kalmış gibi sanki devamı gelecek gibiOnu çok oldu izleyeli ama şu günlerde yeniden izlemek gibi bir planım var doğrusuDun itibariyle inceptionu yeniden izledim. Gerçekten harika ötesi bir film. Adamlar gerçekten harika filmlere imza atıyor. Bundan sonraki yeni hedef filmim bir kere daha interstellar izlemek.
Quote from: Xx on June 09, 2020, 11:47:58 AMInception izleyin o da çok güzel birdbox güzel ama yarım kalmış gibi sanki devamı gelecek gibiOnu çok oldu izleyeli ama şu günlerde yeniden izlemek gibi bir planım var doğrusu
Inception izleyin o da çok güzel birdbox güzel ama yarım kalmış gibi sanki devamı gelecek gibi
Quote from: wolwoo on June 23, 2020, 05:48:45 AMQuote from: hasyurt on June 13, 2020, 11:49:07 PMQuote from: hasyurt on June 10, 2020, 05:17:16 PMQuote from: Xx on June 09, 2020, 11:47:58 AMInception izleyin o da çok güzel birdbox güzel ama yarım kalmış gibi sanki devamı gelecek gibiOnu çok oldu izleyeli ama şu günlerde yeniden izlemek gibi bir planım var doğrusuDun itibariyle inceptionu yeniden izledim. Gerçekten harika ötesi bir film. Adamlar gerçekten harika filmlere imza atıyor. Bundan sonraki yeni hedef filmim bir kere daha interstellar izlemek.Yeni olduğum için ben de benzer başlık açtım ama olsun zaten diğer başlık yedekte durur, flood olmaz ikinci mesaj yazmak için alternatif olur🙂Ben de sürekli eski filmler izliyorum, artık kaliteli film çıkmıyor pek! 😑 Dün imdb 7.9 film açtım 3. dakikada bıraktım, oyunculuk 0, detaylara önem yok, herif iki çanta bavul hazırlamış içini otomatik doldurmuşlar, bir parmakla taşıyor. Diyaloglar orta 3. Sınıf tiyatro müsameresiyle denk... İmdb'de puan veren de fiilm ekibidir muhtemelen...Filmin adi ne bizde boşuna izlemek icin çabalamayalım. Direjt pas geçelim. Malum pandemi sürecinde çekilen filmler yok. Top gun2 benim beklediğim bir filmdi ama gösterimi ekim kasıma atıldı. O zaman gösterilir mi bilmem.
Quote from: wolwoo on June 23, 2020, 05:48:45 AMQuote from: hasyurt on June 13, 2020, 11:49:07 PMQuote from: hasyurt on June 10, 2020, 05:17:16 PMQuote from: Xx on June 09, 2020, 11:47:58 AMInception izleyin o da çok güzel birdbox güzel ama yarım kalmış gibi sanki devamı gelecek gibiOnu çok oldu izleyeli ama şu günlerde yeniden izlemek gibi bir planım var doğrusuDun itibariyle inceptionu yeniden izledim. Gerçekten harika ötesi bir film. Adamlar gerçekten harika filmlere imza atıyor. Bundan sonraki yeni hedef filmim bir kere daha interstellar izlemek.Yeni olduğum için ben de benzer başlık açtım ama olsun zaten diğer başlık yedekte durur, flood olmaz ikinci mesaj yazmak için alternatif olur🙂Ben de sürekli eski filmler izliyorum, artık kaliteli film çıkmıyor pek! 😑 Dün imdb 7.9 film açtım 3. dakikada bıraktım, oyunculuk 0, detaylara önem yok, herif iki çanta bavul hazırlamış içini otomatik doldurmuşlar, bir parmakla taşıyor. Diyaloglar orta 3. Sınıf tiyatro müsameresiyle denk... İmdb'de puan veren de fiilm ekibidir muhtemelen...Abimm hoş geldin ben diğer forumdan bir hayranın inşallah bu forumu Bırakmazsın diğer tarafta eksikliğin çok hissediliyor şahsen
beni içine çeksin sürüklesin diyorsanız braking bad dizisini izlemenizi tavsiye ederim
Quote from: stalker on September 03, 2020, 04:19:22 PMbeni içine çeksin sürüklesin diyorsanız braking bad dizisini izlemenizi tavsiye ederimBreaking bad güzeldir bir narcos dizisi olmasa da...