Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Pubg oynuyorum kardeşim ben hoş herkes oynuyo,da ben yayıncıları takip ediyorum iyi vakit geçiriyorum ama bağımlısı olan var bizde bağımlılık yok senin tavsiye edebileceğin bilgisayar oyunu varmı.
Clash royale, clash of clans , brawl Stars mobile de oynayabileceğiniz keyifli oyunlar. PC de knight Online league of legends cs go yeterli bana
Ben fırsat buldukça batak oynuyorum 3 çıkarmalı olanını. Batak online var. Bazen ibnelik yapıyorlar çip satın alsinlar diye bombok eller verip puanı sıfırlatiyorlar
Quote from: Aleks Yilma on May 17, 2020, 11:39:51 PMBen fırsat buldukça batak oynuyorum 3 çıkarmalı olanını. Batak online var. Bazen ibnelik yapıyorlar çip satın alsinlar diye bombok eller verip puanı sıfırlatiyorlarBugün itibariyle batak oyununu da kaldırdım telefondan gitti. Durduk yere günaha giriyoruz. Adamın eli 5 almaz bilerek ihale yükseltiyor. Sildim gitti
Benim activity 130 da takıldı bu sefer de sanırım birkaç gün sonra yine artmaya başlar . Moderatörlerimiz pasif olduğu İçin soramıyorum herhalde bunda bir değişiklik var belirli limitlerle activity artıyor olmalı . Aktif olan kişilere de karma atıyorum biriksin
Quote from: Aleks Yilma on May 20, 2020, 02:46:58 AMQuote from: Aleks Yilma on May 17, 2020, 11:39:51 PMBen fırsat buldukça batak oynuyorum 3 çıkarmalı olanını. Batak online var. Bazen ibnelik yapıyorlar çip satın alsinlar diye bombok eller verip puanı sıfırlatiyorlarBugün itibariyle batak oyununu da kaldırdım telefondan gitti. Durduk yere günaha giriyoruz. Adamın eli 5 almaz bilerek ihale yükseltiyor. Sildim gittiBen bilgisayarda oyun oynamayı bırakalı 4-5 sene oldu. Oynadığım tek oyun vardı Call of Duty®. Tüm serilerini oynadım.Ama telefon derseniz Pis Yedili ve Alien Shooter oynuyorum
Quote from: Oxumare on May 20, 2020, 11:45:04 AMQuote from: Aleks Yilma on May 20, 2020, 02:46:58 AMQuote from: Aleks Yilma on May 17, 2020, 11:39:51 PMBen fırsat buldukça batak oynuyorum 3 çıkarmalı olanını. Batak online var. Bazen ibnelik yapıyorlar çip satın alsinlar diye bombok eller verip puanı sıfırlatiyorlarBugün itibariyle batak oyununu da kaldırdım telefondan gitti. Durduk yere günaha giriyoruz. Adamın eli 5 almaz bilerek ihale yükseltiyor. Sildim gittiBen bilgisayarda oyun oynamayı bırakalı 4-5 sene oldu. Oynadığım tek oyun vardı Call of Duty®. Tüm serilerini oynadım.Ama telefon derseniz Pis Yedili ve Alien Shooter oynuyorumBatağa tekrar başladım ama joker game in yaptığı oyun değil. Daga güzel ve kalitelisi varmış. Orada da oyun kazandıkça rütbe atliyorsun. Bugun başladım er iken oldum assubay. Astsubay değil ha yanlış anlama olmasın 😀