Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
ethereum
Quote from: gospodin on May 19, 2020, 04:17:04 PMethereum Sadece ethereum mu hocam?😁Link, kava, ctesi de benimkiler olsun. Ctesi den azar azar alım yapıyorum. Kava da ilgimi çekti. Toplam miktarı da iyi sayılır. Bunların yanına birde azar azar monero ekliyorum.
Quote from: Aleks Yilma on May 19, 2020, 07:49:35 PMQuote from: gospodin on May 19, 2020, 04:17:04 PMethereum Sadece ethereum mu hocam?😁Link, kava, ctesi de benimkiler olsun. Ctesi den azar azar alım yapıyorum. Kava da ilgimi çekti. Toplam miktarı da iyi sayılır. Bunların yanına birde azar azar monero ekliyorum.link iyi proje de fiyatı çok yüksek benim için.
Aslında elimde tuttuğum coinlerden Ziyade (prensip olarak paylaşmıyorum kimsenin webalini alamam) beğendiğim projeleri ise Şöyle :LINK,ONT,NANO,ELF,WAVES,WABI,TEZOS.. (BINANCe de standart takip ettikklerim)
Quote from: gospodin on May 19, 2020, 09:19:09 PMQuote from: Aleks Yilma on May 19, 2020, 07:49:35 PMQuote from: gospodin on May 19, 2020, 04:17:04 PMethereum Sadece ethereum mu hocam?😁Link, kava, ctesi de benimkiler olsun. Ctesi den azar azar alım yapıyorum. Kava da ilgimi çekti. Toplam miktarı da iyi sayılır. Bunların yanına birde azar azar monero ekliyorum.link iyi proje de fiyatı çok yüksek benim için.Kaça gelirse alınır hocam. Satoshi olarak fiyat var mı aklında olan?
Wabi yi takibime aldim. Bir iki yerden kar edip alacaktım. İki gündür gidiyor. Allah'tan arkadaşıma söylemiştim o da al sat yaptığı için bugün beni aradı sağol senin wabi iyi çıktı dedi. Ben alamadım o başka. Yalnız ben alırsam kisa vade elimden çıkartmam
Quote from: hasyurt on May 22, 2020, 12:14:49 AMWabi yi takibime aldim. Bir iki yerden kar edip alacaktım. İki gündür gidiyor. Allah'tan arkadaşıma söylemiştim o da al sat yaptığı için bugün beni aradı sağol senin wabi iyi çıktı dedi. Ben alamadım o başka. Yalnız ben alırsam kisa vade elimden çıkartmamHocam en az %25 verdi iki günde.. Param olsa buraya yazdığım zaman ben alırdım. Ne yazık ki param yok WABI 2 senedir takip ederim. Bir sorun çıkartacak proje değil bence.0.08 dolardan alınırsa çok kazandıracak bir token.Ama her zaman derim.. Herkes kendi riskini kendi almalı.. Ben dedim diye birilerinin alıp da , olur ya, zarar etmesini istemem.Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.