Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Ben bir kripto para da toplam miktara cok önem veriyorum mesela eskiden beri bir boğa gelince xrp çok iyi gitti. 2017 Aralık boğasında 3 doları gördü toplam miktara bakınca epey bir değer yapıyor. Xlm de hakeza öyle. Başlığı asıl açmam da ki amaç bu hbar da toplam miktar 50kilyar ve şuan sirkülasyon da 4 milyar 137 milyon adet var ve bu coinide beğenen yatırım yapan kişiler var. Hadi miningi olsa anlarım ama oda tıpkı xrp gibi pozisyonda. Bu konularda fikrinizi merak ettim. Bu tarz paylaşımları buradan yapalım fikrimiz olsun. Hep beraber kazanalım. Medela6ben radarıma wabi yi almış bulunuyorum.
Quote from: Aleks Yilma on May 20, 2020, 11:03:12 PMBen bir kripto para da toplam miktara cok önem veriyorum mesela eskiden beri bir boğa gelince xrp çok iyi gitti. 2017 Aralık boğasında 3 doları gördü toplam miktara bakınca epey bir değer yapıyor. Xlm de hakeza öyle. Başlığı asıl açmam da ki amaç bu hbar da toplam miktar 50kilyar ve şuan sirkülasyon da 4 milyar 137 milyon adet var ve bu coinide beğenen yatırım yapan kişiler var. Hadi miningi olsa anlarım ama oda tıpkı xrp gibi pozisyonda. Bu konularda fikrinizi merak ettim. Bu tarz paylaşımları buradan yapalım fikrimiz olsun. Hep beraber kazanalım. Medela6ben radarıma wabi yi almış bulunuyorum.WABI son iki günde %20 den fazla kazandırdı.İsmini bahsettiğiniz tokeni duydum ama hiç inceledim.Ben şahsen SUPPLY si fazla olan tokenlerden kaçıyorum.Bence Yatırım Yapılmaz !
Quote from: Oxumare on May 22, 2020, 10:10:41 AMQuote from: Aleks Yilma on May 20, 2020, 11:03:12 PMBen bir kripto para da toplam miktara cok önem veriyorum mesela eskiden beri bir boğa gelince xrp çok iyi gitti. 2017 Aralık boğasında 3 doları gördü toplam miktara bakınca epey bir değer yapıyor. Xlm de hakeza öyle. Başlığı asıl açmam da ki amaç bu hbar da toplam miktar 50kilyar ve şuan sirkülasyon da 4 milyar 137 milyon adet var ve bu coinide beğenen yatırım yapan kişiler var. Hadi miningi olsa anlarım ama oda tıpkı xrp gibi pozisyonda. Bu konularda fikrinizi merak ettim. Bu tarz paylaşımları buradan yapalım fikrimiz olsun. Hep beraber kazanalım. Medela6ben radarıma wabi yi almış bulunuyorum.WABI son iki günde %20 den fazla kazandırdı.İsmini bahsettiğiniz tokeni duydum ama hiç inceledim.Ben şahsen SUPPLY si fazla olan tokenlerden kaçıyorum.Bence Yatırım Yapılmaz !Hocam bende de suply takıntısı var bu coin ya da token milyar adet ve üstüne cikarsa ben o tokenden soğuyorum genelde . Ama bu hbar olsun diger eski bilindik coinler olsun gitti mi iyi gidiyor. Benim de bunu aklim mantığım almıyor. Acaba hacimli olduğu icin balinalar daha rahat mı hareket edebiliyorlar acaba?
ben genelde supply açısından büyük kripto paralardan uzak duruyorum. ripple ve xlm gibi koinler bu durumun dışında çünkü bunlar bir şekilde kendisini piyasada ispatlamış koinler. bilinmedikler için 2-3 satoshilik artış size kazandırabildiği gibi genelde tam tersi şekilde elinizde patlamanıza neden oluyor. al sat için uğraşacaksanız da hacimli olanlara bakmak gerekiyor. hodl pozisyonunu mantıklı bulmuyorum. vurkaç için daha iyi isimlere yönelme taraftarıyım.
Quote from: gospodin on May 24, 2020, 10:04:31 AMben genelde supply açısından büyük kripto paralardan uzak duruyorum. ripple ve xlm gibi koinler bu durumun dışında çünkü bunlar bir şekilde kendisini piyasada ispatlamış koinler. bilinmedikler için 2-3 satoshilik artış size kazandırabildiği gibi genelde tam tersi şekilde elinizde patlamanıza neden oluyor. al sat için uğraşacaksanız da hacimli olanlara bakmak gerekiyor. hodl pozisyonunu mantıklı bulmuyorum. vurkaç için daha iyi isimlere yönelme taraftarıyım.Hocam mecbur Hold olduğumuz tokenler var..Bencede HOLD çok yanlış bir durum. En iyi durum ya AL_SAT yapacaksın ki ben de şahsen bu işi beceremiyorum..Şu anda en iyi bildiğim HOLD
Quote from: Oxumare on May 24, 2020, 10:43:37 AMQuote from: gospodin on May 24, 2020, 10:04:31 AMben genelde supply açısından büyük kripto paralardan uzak duruyorum. ripple ve xlm gibi koinler bu durumun dışında çünkü bunlar bir şekilde kendisini piyasada ispatlamış koinler. bilinmedikler için 2-3 satoshilik artış size kazandırabildiği gibi genelde tam tersi şekilde elinizde patlamanıza neden oluyor. al sat için uğraşacaksanız da hacimli olanlara bakmak gerekiyor. hodl pozisyonunu mantıklı bulmuyorum. vurkaç için daha iyi isimlere yönelme taraftarıyım.Hocam mecbur Hold olduğumuz tokenler var..Bencede HOLD çok yanlış bir durum. En iyi durum ya AL_SAT yapacaksın ki ben de şahsen bu işi beceremiyorum..Şu anda en iyi bildiğim HOLD Bende ayni. Mesela dun oax 406 da takılı kaldi. Bende 6-7 bin satıp geri gelirse 350 lere yeniden alayim daha fazla olsun dedim ben sattim 1 saat sonra baktim aq tokeni 425 olmuş. Allahtan hepsini satmadım. Ne bileyim bende de hep böyle oluyor bende bekleme taraftarıyım
Oxumare hocam önceden bende hep öyle düşündüm ama ondan sonra bir saçmalama oldu piyasa alt üst oldu. Ben de şuan temkinli yaklaşıyorum. Umarım yukarı doğru hareketin başlangıcı olmuştur.
CMT takibimde şu sıralar 119 dan aldım 179 a satış koydum. 800 milyon dolaşım da 1 milyar toplam adet ve epey bir borsada listelenmiş durumda. Okex, huobi, binance en bilinen yerler. HTC biraz durulursa belki çok daha da yüksek fiyatları görebilir.