Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: May the 4th be with you
Quote from: Aleks Yilma on June 16, 2020, 09:05:30 PMUmarım devamında da yeni ve hacimli borsalarda listelenir. hint borsası daha yeni bir borsa olduğu için çok aman aman bir etki yapmadı.Hocam meraklanma..Varsa elinde az biraz bekle.. Koşacaktır CTSI Tabi bu benim tahminim..En iyisini sizler bilirsiniz.
Umarım devamında da yeni ve hacimli borsalarda listelenir. hint borsası daha yeni bir borsa olduğu için çok aman aman bir etki yapmadı.
Quote from: Oxumare on June 17, 2020, 10:33:12 AMQuote from: Aleks Yilma on June 16, 2020, 09:05:30 PMUmarım devamında da yeni ve hacimli borsalarda listelenir. hint borsası daha yeni bir borsa olduğu için çok aman aman bir etki yapmadı.Hocam meraklanma..Varsa elinde az biraz bekle.. Koşacaktır CTSI Tabi bu benim tahminim..En iyisini sizler bilirsiniz.Bu sefer geleni tutsam mi diye düşünüyorum ama al sat yapip miktar arttırabilsek cok güzel olacak.
Quote from: hasyurt on June 17, 2020, 08:05:35 PMQuote from: Oxumare on June 17, 2020, 10:33:12 AMQuote from: Aleks Yilma on June 16, 2020, 09:05:30 PMUmarım devamında da yeni ve hacimli borsalarda listelenir. hint borsası daha yeni bir borsa olduğu için çok aman aman bir etki yapmadı.Hocam meraklanma..Varsa elinde az biraz bekle.. Koşacaktır CTSI Tabi bu benim tahminim..En iyisini sizler bilirsiniz.Bu sefer geleni tutsam mi diye düşünüyorum ama al sat yapip miktar arttırabilsek cok güzel olacak.Şöyle bir şey var bu tokende..Gittiği yerde tututanamıyor.Hoppa aşağı an itibari ile 380 lerde..Bence bu fiyatlardan satılmaz 50 üstü satılır.
ben ilk gelen partiyi üşendiğim için satmamıştım. büyük ihtimalle yeni gelecek olanları da satmayacağım. hodl değil de 1 tanesi 0,25 dolar olana kadar tutarım. olursa okuturum olmazsa cüzdanda yer alan diğer çöplerle beraber takılır.
Cartesi ekibi iyi çalışıyor ve bunu gördüğüm için imzadan gelenleri tutuyorum. Hatta bir sonraki imza dağıtımlarında toplayabilirim. Güvendiğim bir token şu an. İyi bir topluluğa sahip.
Quote from: stil3tto on June 22, 2020, 10:49:32 AMCartesi ekibi iyi çalışıyor ve bunu gördüğüm için imzadan gelenleri tutuyorum. Hatta bir sonraki imza dağıtımlarında toplayabilirim. Güvendiğim bir token şu an. İyi bir topluluğa sahip.Topluluk derken hocam takımdan bahsediyorsun galiba.. Yoksa Cartesi Türkçe topluluğunda hergün küfrediyorlar bu nasıl bir token diye.. Yüksekten alan epeyi arkadaşımız var.
Quote from: Oxumare on June 22, 2020, 12:58:37 PMQuote from: stil3tto on June 22, 2020, 10:49:32 AMCartesi ekibi iyi çalışıyor ve bunu gördüğüm için imzadan gelenleri tutuyorum. Hatta bir sonraki imza dağıtımlarında toplayabilirim. Güvendiğim bir token şu an. İyi bir topluluğa sahip.Topluluk derken hocam takımdan bahsediyorsun galiba.. Yoksa Cartesi Türkçe topluluğunda hergün küfrediyorlar bu nasıl bir token diye.. Yüksekten alan epeyi arkadaşımız var.O küfredenler 800 den 1000 den alip terste kaldığı icin elinde kalanlar. Yoksa ben bounty zamanında iken bile epey beğenildigini görmüştüm. Şuan icin düşük olabilir ama ekibi iyi işlere imza atacak bence. İlk seferde binancede ieo yapıp listelenmiş olması bile büyük bir iş
Quote from: hasyurt on June 22, 2020, 02:47:00 PMQuote from: Oxumare on June 22, 2020, 12:58:37 PMQuote from: stil3tto on June 22, 2020, 10:49:32 AMCartesi ekibi iyi çalışıyor ve bunu gördüğüm için imzadan gelenleri tutuyorum. Hatta bir sonraki imza dağıtımlarında toplayabilirim. Güvendiğim bir token şu an. İyi bir topluluğa sahip.Topluluk derken hocam takımdan bahsediyorsun galiba.. Yoksa Cartesi Türkçe topluluğunda hergün küfrediyorlar bu nasıl bir token diye.. Yüksekten alan epeyi arkadaşımız var.O küfredenler 800 den 1000 den alip terste kaldığı icin elinde kalanlar. Yoksa ben bounty zamanında iken bile epey beğenildigini görmüştüm. Şuan icin düşük olabilir ama ekibi iyi işlere imza atacak bence. İlk seferde binancede ieo yapıp listelenmiş olması bile büyük bir iştürkçe telegram kanalında 300-500 kişi var zaten hocam. topluluğun yanında %1 bile etmeyecek kesim ne derse desin yapacak bir şey yok. bir de kim tepeden alın dedi ki onlara.
WazirX'in hacmi ne ki cartesi'ye faydası ossun 🙂 cartesi ile WazirX arasında bir kaç X fark var marketcap olarak, o da binance'tan destek aldığı için...
Quote from: wolwoo on June 23, 2020, 05:57:37 AMWazirX'in hacmi ne ki cartesi'ye faydası ossun 🙂 cartesi ile WazirX arasında bir kaç X fark var marketcap olarak, o da binance'tan destek aldığı için...Wazirixin belki ileride hacmi iyi olur. Malum Hindistan nüfus kalabalık. Crypto ne kadar yayılır duyulursa belki o zaman etkisi daha da büyük olur.
Benim 868 lik parça geldi binanceye çektim satışını koydum belki al sat yapar miktar arttırmak nasip olur. Su sıralar piyasa iyi o da 400 un altına salmadı artik. Bakalım 500-550 arasına kadar gidecek mi?