Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Corionx ne oldu acaba? Ara sıra telegrama bakıyorum ama bounty ödülleri hakkında pek bir şey konuşan yok.
14.000 IFEX 4 dolar ediyordu.
Quote 14.000 IFEX 4 dolar ediyordu.paranın dibine vurmuşsun hocam yine. dönere bol et koydurmayı unutma:))corionx'tan bana 40-60 bin arasında bir token gelecekti diye hatırlıyorum. döner+ayran parası çıkarsa iyi. burada bulunan bountylerden çok fazla bir şey beklemeye gerek yok. arada sırada bounty alan bilindik yöneticiler gelirse iş orada oluyor. dia, ferrum, ctsi gibi örnekler mevcut. hep aynı isim:))
Quote from: hasyurt on December 10, 2020, 06:16:15 PMCorionx ne oldu acaba? Ara sıra telegrama bakıyorum ama bounty ödülleri hakkında pek bir şey konuşan yok.Hocam vallaha bu Detective'den bir türlü para kazanamadık. Bana bunların ödüllerinden gelenler 5 dolar bile etmiyor. https://t.me/BountyDetective/392163 Buradan takip edebilirsin. Aralık bitmeden Corionx'leri göndereceklermiş. Interfinex galiba bir borsaya girmiş.Haberin olsun. İmzasını da taşımıştın. Airdrobuna katılmıştım bende. 14.000 IFEX 4 dolar ediyordu. Bir takip et istersen.
Quote from: Oxumare on December 11, 2020, 12:04:24 PMQuote from: hasyurt on December 10, 2020, 06:16:15 PMCorionx ne oldu acaba? Ara sıra telegrama bakıyorum ama bounty ödülleri hakkında pek bir şey konuşan yok.Hocam vallaha bu Detective'den bir türlü para kazanamadık. Bana bunların ödüllerinden gelenler 5 dolar bile etmiyor. https://t.me/BountyDetective/392163 Buradan takip edebilirsin. Aralık bitmeden Corionx'leri göndereceklermiş. Interfinex galiba bir borsaya girmiş.Haberin olsun. İmzasını da taşımıştın. Airdrobuna katılmıştım bende. 14.000 IFEX 4 dolar ediyordu. Bir takip et istersen.Dedective nin bountyleri belki para eder ama imzaya katılan kişi sınırı yok ne yazık ki? Eskiden bir sürü bounty vardı ama şimdi az olduğu için moon defi de dolu adam var. Studentcoin de sinir koymuşlar ama o da wwaves mi yoksa eth mi belli değil
İnterfinexin toplam miktarı çok yüksek ama ekibe belli olmaz. Yarın birgün tutar da kalan tokenlerin büyük bölümünü yakarsa belki iş yapar. Ne scam projeler uçtu bu alemde belki interfinexte iyi işler yapar. Onlarda defi ayağına piyasaya çıktı. Dia gibi bir bounty bir daha gelmez herhalde. İyi para etti ama hala elimde tutuyorum. Airdroptan bakalım ne gelecek? Merakla bekliyoruz
Quote from: hasyurt on December 11, 2020, 07:19:39 PMQuote from: Oxumare on December 11, 2020, 12:04:24 PMQuote from: hasyurt on December 10, 2020, 06:16:15 PMCorionx ne oldu acaba? Ara sıra telegrama bakıyorum ama bounty ödülleri hakkında pek bir şey konuşan yok.Hocam vallaha bu Detective'den bir türlü para kazanamadık. Bana bunların ödüllerinden gelenler 5 dolar bile etmiyor. https://t.me/BountyDetective/392163 Buradan takip edebilirsin. Aralık bitmeden Corionx'leri göndereceklermiş. Interfinex galiba bir borsaya girmiş.Haberin olsun. İmzasını da taşımıştın. Airdrobuna katılmıştım bende. 14.000 IFEX 4 dolar ediyordu. Bir takip et istersen.Dedective nin bountyleri belki para eder ama imzaya katılan kişi sınırı yok ne yazık ki? Eskiden bir sürü bounty vardı ama şimdi az olduğu için moon defi de dolu adam var. Studentcoin de sinir koymuşlar ama o da wwaves mi yoksa eth mi belli değilInterfinex bounty den imzaya nekadar ayırdı hocam ? Bugün tekrar baktım Hotbit'de listelenmişler. 2.100.000.000 supply si varmış.Eğer imza için ayırdıkları miktar fazla ise iyi kazanç sağlayabilir. 1 IFEX = 0.0014 dolar civarı galiba. Quote from: ustcoin on December 11, 2020, 06:00:23 PMİnterfinexin toplam miktarı çok yüksek ama ekibe belli olmaz. Yarın birgün tutar da kalan tokenlerin büyük bölümünü yakarsa belki iş yapar. Ne scam projeler uçtu bu alemde belki interfinexte iyi işler yapar. Onlarda defi ayağına piyasaya çıktı. Dia gibi bir bounty bir daha gelmez herhalde. İyi para etti ama hala elimde tutuyorum. Airdroptan bakalım ne gelecek? Merakla bekliyoruzHaklısın hocam. Ama supplysi o kadarda yüksek değil. Hotbit de listelenmeleri beni şaşırttı.
Quote from: Oxumare on December 12, 2020, 12:30:13 PMQuote from: hasyurt on December 11, 2020, 07:19:39 PMQuote from: Oxumare on December 11, 2020, 12:04:24 PMQuote from: hasyurt on December 10, 2020, 06:16:15 PMCorionx ne oldu acaba? Ara sıra telegrama bakıyorum ama bounty ödülleri hakkında pek bir şey konuşan yok.Hocam vallaha bu Detective'den bir türlü para kazanamadık. Bana bunların ödüllerinden gelenler 5 dolar bile etmiyor. https://t.me/BountyDetective/392163 Buradan takip edebilirsin. Aralık bitmeden Corionx'leri göndereceklermiş. Interfinex galiba bir borsaya girmiş.Haberin olsun. İmzasını da taşımıştın. Airdrobuna katılmıştım bende. 14.000 IFEX 4 dolar ediyordu. Bir takip et istersen.Dedective nin bountyleri belki para eder ama imzaya katılan kişi sınırı yok ne yazık ki? Eskiden bir sürü bounty vardı ama şimdi az olduğu için moon defi de dolu adam var. Studentcoin de sinir koymuşlar ama o da wwaves mi yoksa eth mi belli değilInterfinex bounty den imzaya nekadar ayırdı hocam ? Bugün tekrar baktım Hotbit'de listelenmişler. 2.100.000.000 supply si varmış.Eğer imza için ayırdıkları miktar fazla ise iyi kazanç sağlayabilir. 1 IFEX = 0.0014 dolar civarı galiba. Quote from: ustcoin on December 11, 2020, 06:00:23 PMİnterfinexin toplam miktarı çok yüksek ama ekibe belli olmaz. Yarın birgün tutar da kalan tokenlerin büyük bölümünü yakarsa belki iş yapar. Ne scam projeler uçtu bu alemde belki interfinexte iyi işler yapar. Onlarda defi ayağına piyasaya çıktı. Dia gibi bir bounty bir daha gelmez herhalde. İyi para etti ama hala elimde tutuyorum. Airdroptan bakalım ne gelecek? Merakla bekliyoruzHaklısın hocam. Ama supplysi o kadarda yüksek değil. Hotbit de listelenmeleri beni şaşırttı.42 milyon yazıyordu bunun %25 i imzaya ayrılmış. Stakeleri hesapladılar evet ama @gospodin hocam BM yi pek beğenmiyordu. Torpil geçme gibi tarzları varmış. Ödülden araklama olur mu bilmiyorum. İmzaya ayrılan pay iyiydi. Bakalım ne gelecek?
Yeni güzel imzalar lazım foruma ama gelen giden yok, bounty yapan projede az kaldı eskisi gibi artık bountye başvurmuyorlar sabit gelirli btc bountyleri burayada gelse bari ordan bi şeyler kazanırdık en azından.