Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Bende telegram bildirimlerinde dedectivenin sesini açtım. Akşam üstü baktım yeni bounty gelmis ama imza yine yok. İmza gelmez ise forumdan insanlar uzaklaşır
Sofico nun interfinex bountysi vardı. Bana toplam da 597 bin adet geldi. Malum hotbitte listelenmiş. Bende oradan okutayim dedim balina olmamın hissini yaşadım.😀 Birileri 2 dolarlık 1 dolarlık alimlar girmiş. Bende zaten işe yaramaz fırsat bu fırsat deyip yuakridan aşağıya bastım malı.( Balina olmak zevkliymis be😀😀😀) işin şakası toplam da 91 dolar tuttu. Allah bereket versin. Xrp yapip paribuya yolladim. Her ay böyle imza olsa yeridir
Quote from: hasyurt on January 09, 2021, 01:18:36 PMSofico nun interfinex bountysi vardı. Bana toplam da 597 bin adet geldi. Malum hotbitte listelenmiş. Bende oradan okutayim dedim balina olmamın hissini yaşadım.😀 Birileri 2 dolarlık 1 dolarlık alimlar girmiş. Bende zaten işe yaramaz fırsat bu fırsat deyip yuakridan aşağıya bastım malı.( Balina olmak zevkliymis be😀😀😀) işin şakası toplam da 91 dolar tuttu. Allah bereket versin. Xrp yapip paribuya yolladim. Her ay böyle imza olsa yeridirusdt yapıp trc20 ağıyla gönderirsen fee ödemezsin hocam. tabii burada önemli olan 2 borsada da trc20 usdt desteği olması.
Quote from: gospodin on January 09, 2021, 02:34:59 PMQuote from: hasyurt on January 09, 2021, 01:18:36 PMSofico nun interfinex bountysi vardı. Bana toplam da 597 bin adet geldi. Malum hotbitte listelenmiş. Bende oradan okutayim dedim balina olmamın hissini yaşadım.😀 Birileri 2 dolarlık 1 dolarlık alimlar girmiş. Bende zaten işe yaramaz fırsat bu fırsat deyip yuakridan aşağıya bastım malı.( Balina olmak zevkliymis be😀😀😀) işin şakası toplam da 91 dolar tuttu. Allah bereket versin. Xrp yapip paribuya yolladim. Her ay böyle imza olsa yeridirusdt yapıp trc20 ağıyla gönderirsen fee ödemezsin hocam. tabii burada önemli olan 2 borsada da trc20 usdt desteği olması.Bilmiyordum.baskan artik transfer oldu sattim geçtim. Paribuya yolladim.
Quote from: hasyurt on January 09, 2021, 02:55:03 PMQuote from: gospodin on January 09, 2021, 02:34:59 PMQuote from: hasyurt on January 09, 2021, 01:18:36 PMSofico nun interfinex bountysi vardı. Bana toplam da 597 bin adet geldi. Malum hotbitte listelenmiş. Bende oradan okutayim dedim balina olmamın hissini yaşadım.😀 Birileri 2 dolarlık 1 dolarlık alimlar girmiş. Bende zaten işe yaramaz fırsat bu fırsat deyip yuakridan aşağıya bastım malı.( Balina olmak zevkliymis be😀😀😀) işin şakası toplam da 91 dolar tuttu. Allah bereket versin. Xrp yapip paribuya yolladim. Her ay böyle imza olsa yeridirusdt yapıp trc20 ağıyla gönderirsen fee ödemezsin hocam. tabii burada önemli olan 2 borsada da trc20 usdt desteği olması.USDT işlemlerinde en çok fee ethereum tabanlı stabil coinlerden alıyolar. Bazen diyorum keşke hepsi trx tabanlı olsa ama ethereum destekçisiyim. Teknoloji olarak daha iyi tek sıkıntısı hız olayı. İnşallah güncellemelerler bu sorunda kalmayacak.Bilmiyordum.baskan artik transfer oldu sattim geçtim. Paribuya yolladim.tron networkün en güzel faydası bu oldu herhalde. ancak bazı borsalar hinlik yapıyor açmıyorlar trc20 yi mesela paribuda yoktu. 5 usdt erc20 fee olarak alınıyordu.
Quote from: gospodin on January 09, 2021, 02:34:59 PMQuote from: hasyurt on January 09, 2021, 01:18:36 PMSofico nun interfinex bountysi vardı. Bana toplam da 597 bin adet geldi. Malum hotbitte listelenmiş. Bende oradan okutayim dedim balina olmamın hissini yaşadım.😀 Birileri 2 dolarlık 1 dolarlık alimlar girmiş. Bende zaten işe yaramaz fırsat bu fırsat deyip yuakridan aşağıya bastım malı.( Balina olmak zevkliymis be😀😀😀) işin şakası toplam da 91 dolar tuttu. Allah bereket versin. Xrp yapip paribuya yolladim. Her ay böyle imza olsa yeridirusdt yapıp trc20 ağıyla gönderirsen fee ödemezsin hocam. tabii burada önemli olan 2 borsada da trc20 usdt desteği olması.USDT işlemlerinde en çok fee ethereum tabanlı stabil coinlerden alıyolar. Bazen diyorum keşke hepsi trx tabanlı olsa ama ethereum destekçisiyim. Teknoloji olarak daha iyi tek sıkıntısı hız olayı. İnşallah güncellemelerler bu sorunda kalmayacak.Bilmiyordum.baskan artik transfer oldu sattim geçtim. Paribuya yolladim.
Quote from: fallenangel1789 on January 09, 2021, 04:28:43 PMQuote from: hasyurt on January 09, 2021, 02:55:03 PMQuote from: gospodin on January 09, 2021, 02:34:59 PMQuote from: hasyurt on January 09, 2021, 01:18:36 PMSofico nun interfinex bountysi vardı. Bana toplam da 597 bin adet geldi. Malum hotbitte listelenmiş. Bende oradan okutayim dedim balina olmamın hissini yaşadım.😀 Birileri 2 dolarlık 1 dolarlık alimlar girmiş. Bende zaten işe yaramaz fırsat bu fırsat deyip yuakridan aşağıya bastım malı.( Balina olmak zevkliymis be😀😀😀) işin şakası toplam da 91 dolar tuttu. Allah bereket versin. Xrp yapip paribuya yolladim. Her ay böyle imza olsa yeridirusdt yapıp trc20 ağıyla gönderirsen fee ödemezsin hocam. tabii burada önemli olan 2 borsada da trc20 usdt desteği olması.USDT işlemlerinde en çok fee ethereum tabanlı stabil coinlerden alıyolar. Bazen diyorum keşke hepsi trx tabanlı olsa ama ethereum destekçisiyim. Teknoloji olarak daha iyi tek sıkıntısı hız olayı. İnşallah güncellemelerler bu sorunda kalmayacak.Bilmiyordum.baskan artik transfer oldu sattim geçtim. Paribuya yolladim.tron networkün en güzel faydası bu oldu herhalde. ancak bazı borsalar hinlik yapıyor açmıyorlar trc20 yi mesela paribuda yoktu. 5 usdt erc20 fee olarak alınıyordu.