Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
@hasyurt teşekkürler hocam aldık bakalım yeni rütbeyi. Bir de imza gelse de girsek bakalım nasıl oluyormuş legend olarak imzaya girmek ama pek yok şu sıralar güzel bounty
Uzun süre kampanya bekleyeceğiz galiba
Teşekkürler hocam haber verdiğin için, kaçırdım ben ama ya giremedim 10 tane legendary member diyordu yetişemedim 14. olarak doldurmuşum formu neyse belki gelir yeni bounty.
Quote from: waybesuricata on January 18, 2021, 12:20:37 PMTeşekkürler hocam haber verdiğin için, kaçırdım ben ama ya giremedim 10 tane legendary member diyordu yetişemedim 14. olarak doldurmuşum formu neyse belki gelir yeni bounty.Hocam bende 8.siradan kendimi zor attim. Tabi kabul eder mi bilmiyorum. Telefon ile yaptim herseyi biraz Zor oldu en azından 10 hafta kesgul olacağımız bir bounty bulmus olduk.
Quote from: hasyurt on January 18, 2021, 01:10:21 PMQuote from: waybesuricata on January 18, 2021, 12:20:37 PMTeşekkürler hocam haber verdiğin için, kaçırdım ben ama ya giremedim 10 tane legendary member diyordu yetişemedim 14. olarak doldurmuşum formu neyse belki gelir yeni bounty.Hocam bende 8.siradan kendimi zor attim. Tabi kabul eder mi bilmiyorum. Telefon ile yaptim herseyi biraz Zor oldu en azından 10 hafta kesgul olacağımız bir bounty bulmus olduk.sizi kabul etmiş, tebrikler hocam.
Acilinden imza lazım.
Quote from: Meliodas on January 19, 2021, 05:50:58 PMAcilinden imza lazım.Bana da lazım