Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Small rabbit adlı manager btc ödemeli bir bounty yönetiyor biraz önce gördüm bende. Tabi her yer dolmuş bile. Ödeme olur mu olmaz mı tam bilmiyorum. En sona not düşmüş ben sadece yönetiyorum tarzında. Eğer devamı gelirse burası da iyi şenlenir bence. Tabi bunun için ödemenin olması lazım.
Quote from: hasyurt on June 06, 2021, 12:10:13 PMSmall rabbit adlı manager btc ödemeli bir bounty yönetiyor biraz önce gördüm bende. Tabi her yer dolmuş bile. Ödeme olur mu olmaz mı tam bilmiyorum. En sona not düşmüş ben sadece yönetiyorum tarzında. Eğer devamı gelirse burası da iyi şenlenir bence. Tabi bunun için ödemenin olması lazım.güzelmiş ama maalesef kaçırmışız hocam. detective de yeni kampanyalarında imza için pay ayırmıyor. hareketlilik var ama bize gelen bir şey yok.
bountyler ile ilgili rehber hazırlaya bilir misiniz hocam müsait bir zaman da ?
hasyurt'ta görüp ben de bu imza kampanyasına katılmaya karar verdim. son dönemde buraya fazla uğramıyordum ama artık piyasa sıçtığına göre zaman ayırabilirim.ne yapıyorsunuz millet, nasıl gidiyor bounty işleri?
sensitrust'da "tablo ilk haftadan sonra güncellenmedi" demiştim ama zaten bounty konularının altına tablonun her hafta düzenlenmeyeceğini yazmış adamlar... 4-5 haftada bir düzenliyorlarmış ve son stakeler hesaplanarak tabloya eklenmiş.
Quote from: gospodin on June 20, 2021, 01:16:38 PMhasyurt'ta görüp ben de bu imza kampanyasına katılmaya karar verdim. son dönemde buraya fazla uğramıyordum ama artık piyasa sıçtığına göre zaman ayırabilirim.ne yapıyorsunuz millet, nasıl gidiyor bounty işleri?Hoşgeldin gospodin reis. Bende imza boş kalmasın diye girdim. Son zamanlarda finance ayağına belki bir şey bırakır. Dedective imzası yeni bitti. Bir tane daha imza var ama onun epey zamandır spreadsheeti güncel değil. Sen yokken btc ödemeli imza da geldi ama ömrü 2 hafta sürdü. Edit:@gospodin hocam sprradshette adını görmedim..formu doldurmadin mi yoksa?