Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
sensitrust'da "tablo ilk haftadan sonra güncellenmedi" demiştim ama zaten bounty konularının altına tablonun her hafta düzenlenmeyeceğini yazmış adamlar... 4-5 haftada bir düzenliyorlarmış ve son stakeler hesaplanarak tabloya eklenmiş.
Ben de finans ayağına imzaya katıldım hatta kabul de edildim ama manager tıraş herhalde ki hala soreadsheet güncel değil.. uğraşıp uğraşıp hava almakta bu işini en kötü yani.
agaerum telegram kanalı biraz canlanmış, admin bsc ağına geçileceğinden bahsetmiş. hani bir şey olmaz ama benim gibi iyi kötü demeden katılan varsa haberi olsun diye paylaştım.
şimdilik yapmamız gereken bir şey yok @hasyurt hocam. tokenler web sitesinde tanımlı halde bulunuyordu. hani bir şey olacağını pek sanmıyorum ama adamlar yine de canlanmış.
yanılmıyorsam sensitrust bounty kampanyası bugün itibariyle sona eriyor. birkaç tokpie kampanyası daha var, onların haricinde de bir şey yok.
Quote from: trendcoin on August 05, 2021, 01:36:56 PMyanılmıyorsam sensitrust bounty kampanyası bugün itibariyle sona eriyor. birkaç tokpie kampanyası daha var, onların haricinde de bir şey yok.11 Ağustos ta bitiyormuş hocam. Bende bu hafta sonunda bitiyor zannediyordum şimdi btt de baktım. 11 Ağustos son demiş. Bakalım topkie imzasından birşey kalacak mı elimize.
Tokpienin de olsa şöyle 2-3 aylık zor olmayan imza olsa bari. Plastic imzası bitti inza bölümü boşa çıktı.