Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Şimdilik homt güzel gibi duruyor beni de full member a kabul etseydi daha güzel olacaktı ama Ağustos ayına kadar takılacağız mecburen. Zaten başka öyle güzel bir bountyde yok zaten. 300 dolarlık bounty mi olur arkadaş? Adamlar ellerinde kalan tokenleri ucuza reklam edip millete dağıtacak anlaşılan.
cartesi 2. dağıtım gerçekleşti, cüzdanlarınızı kontrol edebilirsiniz arkadaşlar. arada boş kalmaktansa bir kampayaya gireyim diyorum ama biraz orta-iyi bir şeyin denk gelmesini bekliyorum
Quote from: trendcoin on June 23, 2020, 06:42:27 AM...Ctsi yine tam vaktinde dağıtıldı. Bir sonraki dağıtım temmuz 23 gibi olur. Biraz daha bekleyelim trend hocam belki güzel bir bounty çıkar. Böyle giderse biz beklerken buralar ormanlık olacak 😀
...
Quote from: hasyurt on June 23, 2020, 06:55:32 AMQuote from: trendcoin on June 23, 2020, 06:42:27 AM...Ctsi yine tam vaktinde dağıtıldı. Bir sonraki dağıtım temmuz 23 gibi olur. Biraz daha bekleyelim trend hocam belki güzel bir bounty çıkar. Böyle giderse biz beklerken buralar ormanlık olacak 😀wolwoo üstad foruma hız kattı ben de dayanamadım ve imza boş duracağına homt'a gireyim dedim. deloodin ve gaskik'in son kampanyası hiç iç açıcı değildi, bubalex de epeydir yok, en iyisi ağaç olmamak olabilir
Bir sonraki stake sayımına kadar bubba yeni bounty alirsa girerim yoksa bende homta dalarım. O vakte kadar da leg olayim. Zaten wolwoo gelince leg olma olasılığım artti sağolsun yeni başlıklar açmış bizim icin.
Quote from: hasyurt on June 23, 2020, 07:35:08 PMBir sonraki stake sayımına kadar bubba yeni bounty alirsa girerim yoksa bende homta dalarım. O vakte kadar da leg olayim. Zaten wolwoo gelince leg olma olasılığım artti sağolsun yeni başlıklar açmış bizim icin.Hocam yahu neden boşda duruyorsun.. Homta girsen 3 hafta geçmişti..Gelirse güzel bounty çıkarsın.Zaten forumda zaman harcayıp post atıyorsun..Geçen zamana yazık.
Quote from: Oxumare on June 23, 2020, 09:59:20 PMQuote from: hasyurt on June 23, 2020, 07:35:08 PMBir sonraki stake sayımına kadar bubba yeni bounty alirsa girerim yoksa bende homta dalarım. O vakte kadar da leg olayim. Zaten wolwoo gelince leg olma olasılığım artti sağolsun yeni başlıklar açmış bizim icin.Hocam yahu neden boşda duruyorsun.. Homta girsen 3 hafta geçmişti..Gelirse güzel bounty çıkarsın.Zaten forumda zaman harcayıp post atıyorsun..Geçen zamana yazık.Ctsi ye gec katılmıştım hocam ondan mütevellit ha geldi ha gelecek diye bekledim. Dediğiniz gibi 3 hafta boşa geçti.
Quote from: hasyurt on June 23, 2020, 10:51:22 PMQuote from: Oxumare on June 23, 2020, 09:59:20 PMQuote from: hasyurt on June 23, 2020, 07:35:08 PMBir sonraki stake sayımına kadar bubba yeni bounty alirsa girerim yoksa bende homta dalarım. O vakte kadar da leg olayim. Zaten wolwoo gelince leg olma olasılığım artti sağolsun yeni başlıklar açmış bizim icin.Hocam yahu neden boşda duruyorsun.. Homta girsen 3 hafta geçmişti..Gelirse güzel bounty çıkarsın.Zaten forumda zaman harcayıp post atıyorsun..Geçen zamana yazık.Ctsi ye gec katılmıştım hocam ondan mütevellit ha geldi ha gelecek diye bekledim. Dediğiniz gibi 3 hafta boşa geçti.hayırlı olsun kanatlar Hep beraber uçacağız inşallah hocam.Bence halen daha zaman kaybı oluyor sizin için. TOZEX imzaya da katılabilirdin.
oooo @hasyurt da legendary rütbesine eriştiğine göre artık bountylerde daha çok iş yapabilir:)) hayırlı olsun başgan.hadi millet zaten şurada 3-5 kişi yazıyoruz. geri kalan arkadaşlar da biraz zorlasın ve rütbelerini yükseltsinler.