epey zamandır homt spreadsheete bakmıyordum bana son 2 hafta stake vermemiş halbuki her zaman haftalık 10 post atmıştım ama zaten 1 stake olayından sıkılmıştım bende çıktım homt imzasından tomonun imzasına girdim ama sanki onlarda epey amatör gibi duruyor. doğru düzgün siteye bile üye olamadım. olursa 1-2gün bakacağım olmazsa öylesine takılacağım.
ben daha boktan bir şey yazayım mı? imza kampanyasına katılmama rağmen spreadsheette adım yok benim:))
şimdi uğraş dur neden beni eklemediniz? ekledikleri zaman kesin bugünden itibaren yazarlar bir de onun için yaz dur. yemin ederim şu işi yapmak için çok büyük bir zekaya gerek yok amk!
İtiraz et başkan. Sen epey zaman oldu katılalı. Post aut attığın linki ver ellerine saysinlar bu zamana kadar attığın postları. Demek ki ara ara spreadsheete ara ara bakmak lazımmış. Bende baktım daha bana approved dememiş.maksat yeşilik olsun takılıyoruz. Daha dedectivenin iş yapan bir bountysi yok galiba
Öyle deme hocam..Bounty detective projeleri sağlam verdikleri miktar az..Daha doğrusu katılım çok fazla.
Şimdi 10 dolara HAI tokenlerini sattım

Facebbok,Twitter birde galiba Linkedin olacaktı.İmzaya da katılmamıştım.Demek katılsam 20 dolar olacakmış.

Edit: Birde 3-5 güne IOI game için TRX gönderecekler.Burdanda 7 dolarlık TRX gelecek daha ne olsun puahaha.(Facebook ve Linkedin) Boşda duracağıma 5-10 dolar demem girerim.