Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Benim imzada epey az kişi var. Hatta telegram grupları 50 kişi bile değil. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete misali. Katıldık bir imzaya bakalım ne çıkacak?
Quote from: Aleks Yilma on June 29, 2020, 08:09:10 PMBenim imzada epey az kişi var. Hatta telegram grupları 50 kişi bile değil. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete misali. Katıldık bir imzaya bakalım ne çıkacak?Hocam TOMO alt yapılı bir projemiydi ? Sanki ben öyle gördüm.Hatta diğer tarafta bu bounty managerin başka bir bountysi daha yayınlandı.O da galiba TOMO wallet istiyor.
Quote from: Oxumare on June 30, 2020, 10:06:57 AMQuote from: Aleks Yilma on June 29, 2020, 08:09:10 PMBenim imzada epey az kişi var. Hatta telegram grupları 50 kişi bile değil. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete misali. Katıldık bir imzaya bakalım ne çıkacak?Hocam TOMO alt yapılı bir projemiydi ? Sanki ben öyle gördüm.Hatta diğer tarafta bu bounty managerin başka bir bountysi daha yayınlandı.O da galiba TOMO wallet istiyor.Bu tomo kendisi bir coin ve bu tarz işlere girecek gibi. Nedense cok fazla Türkler arasında konuşuluyor gibi. Benim kucoinde bir miktar yatırımım var şu yakin zamanda beklediğim hedefe gelirse elde ettiğim btcleri komple bcd ye gömeceğim. Temmuz ayinda bcd nin halvingi var mutkaka fiyata etki edecektir.
Quote from: hasyurt on June 30, 2020, 11:09:33 AMQuote from: Oxumare on June 30, 2020, 10:06:57 AMQuote from: Aleks Yilma on June 29, 2020, 08:09:10 PMBenim imzada epey az kişi var. Hatta telegram grupları 50 kişi bile değil. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete misali. Katıldık bir imzaya bakalım ne çıkacak?Hocam TOMO alt yapılı bir projemiydi ? Sanki ben öyle gördüm.Hatta diğer tarafta bu bounty managerin başka bir bountysi daha yayınlandı.O da galiba TOMO wallet istiyor.Bu tomo kendisi bir coin ve bu tarz işlere girecek gibi. Nedense cok fazla Türkler arasında konuşuluyor gibi. Benim kucoinde bir miktar yatırımım var şu yakin zamanda beklediğim hedefe gelirse elde ettiğim btcleri komple bcd ye gömeceğim. Temmuz ayinda bcd nin halvingi var mutkaka fiyata etki edecektir.Eğer elinizdekiler bounty gelirleriyse yapılabilir ama sırtınızdan terleyerek kazandığınız paralar ise BCD gibi bir forka gömmenizi önermem. Geçen seferki tek günde 10 x yaptığında piyasayı bilmediğim içerideydim bana belki en çok kar ettiren coin ama elle tutulur bir tarafı yok. Yüksek risk içerir.
bubbalex in kampanyaları iyi miydi? Ben girmedim herhalde ya uzun zamandır imza ya da başka kampanyaya girmiyorum. En son swapzilla ya girmiştim.
Haftaya geliyor bubbanin imzası. Çabuk dolar gibime geliyor. Telegram da yeni bounty geliyor demiş. Umarım imzaya da lat ayırır eskisi gibi.
Quote from: hasyurt on July 02, 2020, 11:52:25 PMHaftaya geliyor bubbanin imzası. Çabuk dolar gibime geliyor. Telegram da yeni bounty geliyor demiş. Umarım imzaya da lat ayırır eskisi gibi.Girelim mi hocam ne diyorsunuz haftaya gelince yoksa homt bitirip mi girelim bir de şimdi çıkarsak stakeler komple yanıyor mu
Quote from: hasyurt on July 02, 2020, 11:52:25 PMHaftaya geliyor bubbanin imzası. Çabuk dolar gibime geliyor. Telegram da yeni bounty geliyor demiş. Umarım imzaya da lat ayırır eskisi gibi.Açılırsa ve limit olursa yetişemeyebiliriz. limit olmazsa da çok fazla katılım olacağı için muhtemelen doğru düzgün bir şey alamayız. Hazır millet oraya odaklanmışken başka yerden vole vurmayı mı denesek