Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
ya bu herifler için form doldurdum, haftalık bakıyorlarmış falan, hala bir cevap ya da değişiklik yok ortada. imza kampanyasından soğuduğum için yazasım da gelmiyor artık. böyle saçmalıklarla uğraşmaktan bıktım yemin ederim.
Quote from: hasyurt on July 02, 2020, 11:52:25 PMHaftaya geliyor bubbanin imzası. Çabuk dolar gibime geliyor. Telegram da yeni bounty geliyor demiş. Umarım imzaya da lat ayırır eskisi gibi.Girelim mi hocam ne diyorsunuz haftaya gelince yoksa homt bitirip mi girelim bir de şimdi çıkarsak stakeler komple yanıyor mu
Haftaya geliyor bubbanin imzası. Çabuk dolar gibime geliyor. Telegram da yeni bounty geliyor demiş. Umarım imzaya da lat ayırır eskisi gibi.
Quote from: Xx on July 03, 2020, 10:48:40 PMQuote from: hasyurt on July 02, 2020, 11:52:25 PMHaftaya geliyor bubbanin imzası. Çabuk dolar gibime geliyor. Telegram da yeni bounty geliyor demiş. Umarım imzaya da lat ayırır eskisi gibi.Girelim mi hocam ne diyorsunuz haftaya gelince yoksa homt bitirip mi girelim bir de şimdi çıkarsak stakeler komple yanıyor muHocam HOMT ödül olarak yarı zamanı geçti..Geriye 6 hafta kaldı. DIA için iyice araştırıp girmekte fayda var.HOMT halihazırda PROBIT Exchange'de listelenmiş durumda. Bubbalex yönetiyor diye de iş yapacak kesinliği yok.. Bakınız AGEREUM..Halen daha siteden tokenleri çekecek altyapıyı hazırlayamadılar.
Quote from: Oxumare on July 04, 2020, 02:39:06 PMQuote from: Xx on July 03, 2020, 10:48:40 PMQuote from: hasyurt on July 02, 2020, 11:52:25 PMHaftaya geliyor bubbanin imzası. Çabuk dolar gibime geliyor. Telegram da yeni bounty geliyor demiş. Umarım imzaya da lat ayırır eskisi gibi.Girelim mi hocam ne diyorsunuz haftaya gelince yoksa homt bitirip mi girelim bir de şimdi çıkarsak stakeler komple yanıyor muHocam HOMT ödül olarak yarı zamanı geçti..Geriye 6 hafta kaldı. DIA için iyice araştırıp girmekte fayda var.HOMT halihazırda PROBIT Exchange'de listelenmiş durumda. Bubbalex yönetiyor diye de iş yapacak kesinliği yok.. Bakınız AGEREUM..Halen daha siteden tokenleri çekecek altyapıyı hazırlayamadılar.Hocam sizin girdiğiniz zaman girmiş olsam bende bırakmadım. Bir de homt un oyle bir durumu varsa bırakmamak lazim. Ben daha ikinci haftadayim. Daha gecen hafta nin staje leri hesaplanmadı. Bubba ya katılan cok olur. Agareum gercegi de var . İki projesi iyi kazandırdı ama bu gelecek olan öyle olur mu bilinmez. Once bir açıklasın bakalım. Belki crypta talki da katacak ison içine yani bounty 3 forumda olabilir . Bubba Rus netice de. Crytptatalk ta işin içinde olabilir
böyle giderse ben bir daha bu bountybilmemnenin kampanyalarına bir daha katılmayacağım. bubla nın da imzasına yoğun katılım olacak bir de önemli olan o imza burada olacak mı? bazen sadece diğer tarafta yapabiliyorlar bu kampanyaları.
Bizim imzada hala ilk hafta stake dağıtılmış geri kalan haftalar hala boş. Bu dedective böyle mi yapıyor yoksa ilk defa mi oldu? Telegram da bakıyorum tozex in spreadsheet ine hala güncelleme yok.
Quote from: hasyurt on July 07, 2020, 08:13:43 AMBizim imzada hala ilk hafta stake dağıtılmış geri kalan haftalar hala boş. Bu dedective böyle mi yapıyor yoksa ilk defa mi oldu? Telegram da bakıyorum tozex in spreadsheet ine hala güncelleme yok.Hocam güncellemeleri geç yapıyorlar. Ellerinde çok proje var. 3 bazen 4 hafta birleştirip stake veriyorlar. Bu aralar KCS diye bir bountyleri vardı scam çıkınca galiba biraz da onla uğraştılar.Senin stake leri verselerdi, hiç değilse bubbalex projesine hemen çıkardın.
Quote from: Oxumare on July 07, 2020, 03:57:36 PMQuote from: hasyurt on July 07, 2020, 08:13:43 AMBizim imzada hala ilk hafta stake dağıtılmış geri kalan haftalar hala boş. Bu dedective böyle mi yapıyor yoksa ilk defa mi oldu? Telegram da bakıyorum tozex in spreadsheet ine hala güncelleme yok.Hocam güncellemeleri geç yapıyorlar. Ellerinde çok proje var. 3 bazen 4 hafta birleştirip stake veriyorlar. Bu aralar KCS diye bir bountyleri vardı scam çıkınca galiba biraz da onla uğraştılar.Senin stake leri verselerdi, hiç değilse bubbalex projesine hemen çıkardın.Söyleyip çıkabiliyor muyuz? Bundan önce attığımız postlarin stake ini saklı tutuyor ise ben stake hesaplamayı görünce çıkarım. Sonra dimyat pirinç bulgur işine dönmesin bizim durum.😀
Quote from: hasyurt on July 07, 2020, 05:38:01 PMQuote from: Oxumare on July 07, 2020, 03:57:36 PMQuote from: hasyurt on July 07, 2020, 08:13:43 AMBizim imzada hala ilk hafta stake dağıtılmış geri kalan haftalar hala boş. Bu dedective böyle mi yapıyor yoksa ilk defa mi oldu? Telegram da bakıyorum tozex in spreadsheet ine hala güncelleme yok.Hocam güncellemeleri geç yapıyorlar. Ellerinde çok proje var. 3 bazen 4 hafta birleştirip stake veriyorlar. Bu aralar KCS diye bir bountyleri vardı scam çıkınca galiba biraz da onla uğraştılar.Senin stake leri verselerdi, hiç değilse bubbalex projesine hemen çıkardın.Söyleyip çıkabiliyor muyuz? Bundan önce attığımız postlarin stake ini saklı tutuyor ise ben stake hesaplamayı görünce çıkarım. Sonra dimyat pirinç bulgur işine dönmesin bizim durum.😀Detective'in imzalarında hep aynı durum var çok geç hesaplama yapılabiliyor. Girerken de sordum istediğimde çıkabilir miyim stakeler yanar mı diye. Verilmemiş stake nasıl yansın adam da haklı