ben de dandik bir imza kampanyasına girdim. herifler utanmadan form doldur diyorlar homt için. ulan 2 kere doldurmuşum daha ne? sıçtık demiyor da form doldur. ulan senin yönettiğin kadar benim içine sıçtığım bounty var! gerçi yine aynı adamların bountysine girdim 
Başkan, Allah var ben seni çok emek verdim o yüzden homttan çıkmadın diye düşünüyordum. Çünkü en az 3-4 hafta harcadın en azından stake alip gelirim düşüncesinden dolayı bubbanin imzasına katılmadın zannetmiştim. Meğer sen o gün görmemişsin.
Benimde tozexte en az 2-3 hafta gitti bu dedective debilen eleman bir türlü soreadsheet i güncellemedi. Ne guzel biraz stake alacaktık olmadı.
Hocam Tozex için itiraz formu doldur.Muhakaka stakelerini vereceklerdir. 3 hafta kaldın galiba sen ? diğer bountye geçme proof unuda ekle açıklama kısmına.Stakelerini verirler.Ben doldurmadan güncelledim.Baktım 200 den fazla itiraz formu var HOMT için,itiraz formu doldurmadan telegramdan yazdım güncellediler sadece 6. haftayı vermediler.Sadakam olsun dedim..
Terra Credit ise zamanında elimde olan bir tokendi.Sattım onuda.Fakat şimdi swap yapıyorlar, swap yapıldıktan sonra değerini de $1 dolardan hesaplayıp 250.000 Credit dağıtacaklar.Bence 1 dolardan çok aşağı bir değere düşer..