Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Maksat yeşillik olsun diye katıldık bakalım. Yalnız avatarı indiremedim. Birde personel text kısmına yazılacak cümle tam sığmıyor platform yamzam gerekirken pla olarak kaldı. Daha yeni yazılmış galiba kodlar 1-2 gün sonra yeniden deneyeceğim. 1 ay takılalım bari belki ummadık taş baş yarar
Quote from: ustcoin on August 11, 2020, 07:54:29 PMMaksat yeşillik olsun diye katıldık bakalım. Yalnız avatarı indiremedim. Birde personel text kısmına yazılacak cümle tam sığmıyor platform yamzam gerekirken pla olarak kaldı. Daha yeni yazılmış galiba kodlar 1-2 gün sonra yeniden deneyeceğim. 1 ay takılalım bari belki ummadık taş baş yararboş durmasından iyidir ama çok iş yok gibi eğitim önemlidir hikayesi her zamanki gibi
Quote from: faredogurandag işlink=topic=153375.msg904071#msg904071 date=1597171434Quote from: ustcoin on August 11, 2020, 07:54:29 PMMaksat yeşillik olsun diye katıldık bakalım. Yalnız avatarı indiremedim. Birde personel text kısmına yazılacak cümle tam sığmıyor platform yamzam gerekirken pla olarak kaldı. Daha yeni yazılmış galiba kodlar 1-2 gün sonra yeniden deneyeceğim. 1 ay takılalım bari belki ummadık taş baş yararboş durmasından iyidir ama çok iş yok gibi eğitim önemlidir hikayesi her zamanki gibiBelki bu sefer ki tutar belli olmaz 😁😁😁Zaten bu zamanda bubbalex yeni bir bounty alırsa direkt geçerim ama herhalde yakın zamanda bubba bounty almaz. Dia dan tokenler sıkıntı olmadan gelse güzel olur.
Ben de bounty dedective'in yeni imzasına katıldım, kısa süreli diye 4 hafta. Defi projeleri değil sanırım katıldığım bounty ama olsun zaten arada mesaj yazıyoruz katılmış olalım.
tozexe gireli neredeyse 1 hafta oldu imzayı taşıyorum ama halen kabul edildi görünmüyorum geç güncelliyorlar. bubba bu konuda tam bir efsane shit olsun onun kampanyası olsun.
çok normal fiyatının düşmesi daha önce söylediğim gibi her zamanki inşaat - eğitim hikayelerinin birleştirilmiş hali bize para vereceksiniz yurt yapıcaz kira alacaksınız öğrenciler ucuza oturacak ama çok kazanacaksınız bla bla.
Quote from: hebelubes on August 13, 2020, 01:47:11 PMçok normal fiyatının düşmesi daha önce söylediğim gibi her zamanki inşaat - eğitim hikayelerinin birleştirilmiş hali bize para vereceksiniz yurt yapıcaz kira alacaksınız öğrenciler ucuza oturacak ama çok kazanacaksınız bla bla.İşin açıkçası bende 6 hafta kadar imza taşıdım HOMT için ama pekde iç açıcı bir proje olduğunu söyleyemem. Sosyal medya güncellemeleri sıfır.Fiyat olarak USD bazlı 0.2 dolardan 0.03 dolara çekilmiş durumda. Bounty tokenleri gönderildiğinde burada durması imkansız . Yine de elimizde bekleteceğiz galiba.
Bizim Türklerin yönettiği radix bounty var bir fikri olan var mı iş yapar mı proje eski daha satış tarihi belli değil bounty dağıtımı 1 yıl sonra ve kyc şartı var