Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Tozex için menajeri bugün hesaplamaya ikna ettim sonra bir baktım bana komple sıfır döşemiş itiraz ettim telegramdan sebebini sordum haber paylaşmışsınız dedi. 1 ayda 300 mesaj attım 50 tanesi haber geri kalan kendi yazdığım yazılar deyince check etti tekrardan sonra stakeleri verdi. Benim radix tercihimin tek sebebi diğer menajerin bountylerinden bir beklentimin olmaması ama piyasa benim beklentilerime göre ilerlemiyor sonuçta. KYC'yi de hallettim bir şekilde.
Bizim imza 24 Ağustos itibariyle bitiyordu ama telegram kanalında 7 Eylül yazısını gördüm. Uzadı mi yoksa ekstra yine bir şey doldurup başvurmak mı lazım. Var mi bilgisi olan arkadaş? Telefondan bağlandığım için detaylı bakma fırsatım olmadı.
Attention Please: CorionX bounty has been extended for 2 weeks due to Project's request.New members please feel free to participate in any of the bounty campaigns. Thank you for your participation.
@hasyurt kardeş öyle yazınca ben de bakayım dedim de bounty yöneticisi tarihlerin altına not eklemiş. bounty süresi 2 hafta daha uzamış. zaten şu an için beklediğimiz bir imza kampanyası da yok. takılalım, aynen devam:)QuoteAttention Please: CorionX bounty has been extended for 2 weeks due to Project's request.New members please feel free to participate in any of the bounty campaigns. Thank you for your participation.
Quote from: gospodin on August 27, 2020, 12:04:04 PM@hasyurt kardeş öyle yazınca ben de bakayım dedim de bounty yöneticisi tarihlerin altına not eklemiş. bounty süresi 2 hafta daha uzamış. zaten şu an için beklediğimiz bir imza kampanyası da yok. takılalım, aynen devam:)QuoteAttention Please: CorionX bounty has been extended for 2 weeks due to Project's request.New members please feel free to participate in any of the bounty campaigns. Thank you for your participation.Şu bounty uzatma olayı da çok mide bulandırıcı bir durum oldu insanların emekleri çöp oluyor resmen