Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Bu saat oldu daha cevap gelmedi. Yazılanları okuyunca benim gibi bir sürü kişiye stake vermemiş. Acaba bu eth ödemeli bounty ye başvurdum diye mi stake vermedi diye aklıma gelmedi değil. Yoksa her gün burada 2-3 post atıyorum ve uzun postlar gebele9neyi düşündü de vermedi bilmiyorum. Gelen cevaba göre tekrar haber yazarım. beklemedeyim.
Quote from: ustcoin on August 29, 2020, 05:37:13 PMBu saat oldu daha cevap gelmedi. Yazılanları okuyunca benim gibi bir sürü kişiye stake vermemiş. Acaba bu eth ödemeli bounty ye başvurdum diye mi stake vermedi diye aklıma gelmedi değil. Yoksa her gün burada 2-3 post atıyorum ve uzun postlar gebele9neyi düşündü de vermedi bilmiyorum. Gelen cevaba göre tekrar haber yazarım. beklemedeyim.başvuru yapıldı diye 0 stake verilmez. bunu en iyi onların bilmesi gerekiyor. hadi imzayı çıkardın sonra tekrardan giydin diyelim o zaman da yine 0 stake verilmez. direkt imzadan çıktı dersin. eleman sayıları az olduğu için bu arkadaşlar biraz sorun yaşıyor bence. dur diyeyim de beni ekiplerine alsınlar. tüm dünya manyak neymiş görsün.
benim de son 3 haftadır facebook ve linkedin paylaşımlarını sıfır olarak işlemişler. bu bounty işinden sırf bu yüzden sıkılıp bırakmıştım. sanırım yine bırakacağım. her seferinde millete derdimi anlatmak cidden çok sıkıldım. yapacağınız iş 1 tane amk!
Bounty Detective ekibi hala bir yanıt vermedi neden 0 verdikleri konusunda, zaten spreadsheet güncellemelerini de zamanında yapmıyorlar, anlamadım bu ekibin bu tavrını. Telegramdan tekrar yazdım özelden ama henüz yanıt yok.