Hadi be bubbalex bir imza daha çıkarda şöyle ortalık şenlensin herkes beklemede bu sefer bende yetişecem inşallah 
hacı adamlar parayı götürdü bize de ağzımın suyunu akıtarak izlemesi kaldı sadece
Hocam nasip kısmet bu işler. Daha ödül gelmedi bile gelirse iste o zaman götürmüş oluruz tabi çapımızda. Şükür .
Hangi bounty nin ne olduğunu hic bilmiyoruz. 2017 Eylül ayından bu yana airdrop bounty hep kovaladim. Şükür fena kazancı olmadı.
Diger yerde o zamanlar bounty listesi @gospodinden sorulurdu. Onun listesinde miracle tele ye katıldım 5000 token gelmişti o zaman fork delta da 3.4 eth ye sattım. Ebtc airdrobuna katıldım ama acemilik işte cuzdan yerine borsa adresi verince bir sürü para gitti. O zamanlar 2018 mart ayında ethploererdan bakinca 2056 tane idi galiba toplam 5000 dolara yakin gösteriyordu tabi aslı astarı varmıydı bilmiyorum. Neyin ne olacağı belli olmaz. Nasipte varsa olur. Mesela bizim spreadsheet güncellenir iken diger arkadaşlara neden stake vermemisler garip.
Not: imkanlar dahilinde + karma verelim birbirimize yarin ne olur bilinmez. Ben gördüğüm herkese yapıştırıp geçiyorum. Hep destek tam destek.