Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Şuan hiçbir bounty ye girme niyetim yok. hele dedective epey bir bounty yapmadığı sürece katılmam. Çünkü sınırsız hesap katıldığı için gelen birşey yok. Bir de son bounty de local kabul etmemiş. Demek ki dedective de az kişi katilsin diye global kabul edecek.
Yerel mesajları saymadığı için ben de katılmadım yeni bounty'e, bu arada clipx scam çıkmış sanırım telegramda öyle yazıyorlar. Telegram sayfalarını filan kapatmışlar.
kimse havadan para vermek istemiyo...
Quote from: fırtınaobüsü on September 20, 2020, 04:03:34 PMkimse havadan para vermek istemiyo...Hocam havadan para airdrop ile olur onlar niteli cok oldu ama bounty de reklam yaptırıyor. Onda emek var.
Quote from: hasyurt on September 21, 2020, 09:35:46 AMQuote from: fırtınaobüsü on September 20, 2020, 04:03:34 PMkimse havadan para vermek istemiyo...Hocam havadan para airdrop ile olur onlar niteli cok oldu ama bounty de reklam yaptırıyor. Onda emek var.airdopda reklam yapılıyor...biri uzun biri kısa...
Diğer tarafta imzada hesabı olmayan arkadaş varsa swaphub gözüme güzel gözüktü. 20 Eylül 20 ekim arası 1 ay süresi var. Ben McAfee nin imzasında olmasam katılırdım.