Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Quote from: ustcoin on September 25, 2020, 10:10:48 PMDiğer tarafta imzada hesabı olmayan arkadaş varsa swaphub gözüme güzel gözüktü. 20 Eylül 20 ekim arası 1 ay süresi var. Ben McAfee nin imzasında olmasam katılırdım.Uzun zamandır btt imzaya girmedim ordan biraz takılayım ama korkuyorum 3 hesabım banladı buda giderse çok üzülürüm insanı soğutuyor forumdan
Diğer tarafta imzada hesabı olmayan arkadaş varsa swaphub gözüme güzel gözüktü. 20 Eylül 20 ekim arası 1 ay süresi var. Ben McAfee nin imzasında olmasam katılırdım.
burası yine dutluğa döndü arkadaş. mevcut 1-2 bounty var ama onlar da yerel kabul etmiyor. eden bir tanesi de hem ödemeyi geç yapacak hem de kyc istiyor. zaten bitmesine çok az bir süre kaldı.
Quote from: gospodin on October 02, 2020, 12:33:57 PMburası yine dutluğa döndü arkadaş. mevcut 1-2 bounty var ama onlar da yerel kabul etmiyor. eden bir tanesi de hem ödemeyi geç yapacak hem de kyc istiyor. zaten bitmesine çok az bir süre kaldı.Diğer tarafta bir postunu gördüm. içimden dedim ki gospodin bile kyc olayina dayanamamıs. 😀 Bir borsa icin kyc yapmışsın şaşırdım doğrusu.
Quote from: hasyurt on October 02, 2020, 05:54:19 PMQuote from: gospodin on October 02, 2020, 12:33:57 PMburası yine dutluğa döndü arkadaş. mevcut 1-2 bounty var ama onlar da yerel kabul etmiyor. eden bir tanesi de hem ödemeyi geç yapacak hem de kyc istiyor. zaten bitmesine çok az bir süre kaldı.Diğer tarafta bir postunu gördüm. içimden dedim ki gospodin bile kyc olayina dayanamamıs. 😀 Bir borsa icin kyc yapmışsın şaşırdım doğrusu.coinlist ve flow vakası mı adamlarda tüm kripto aleminin kimlik bilgileri var artık son kale de devrilmiş görünüyor.
Quote from: hebelubes on October 02, 2020, 10:54:54 PMQuote from: hasyurt on October 02, 2020, 05:54:19 PMQuote from: gospodin on October 02, 2020, 12:33:57 PMburası yine dutluğa döndü arkadaş. mevcut 1-2 bounty var ama onlar da yerel kabul etmiyor. eden bir tanesi de hem ödemeyi geç yapacak hem de kyc istiyor. zaten bitmesine çok az bir süre kaldı.Diğer tarafta bir postunu gördüm. içimden dedim ki gospodin bile kyc olayina dayanamamıs. 😀 Bir borsa icin kyc yapmışsın şaşırdım doğrusu.coinlist ve flow vakası mı adamlarda tüm kripto aleminin kimlik bilgileri var artık son kale de devrilmiş görünüyor. işin kötü tarafı coinlist artık ne çıkarsa para bayılacağım oraya. tüm yatırımım zamanla altlara çerez olacak:)
Quote from: Resulbil on October 01, 2020, 05:28:56 PMQuote from: ustcoin on September 25, 2020, 10:10:48 PMDiğer tarafta imzada hesabı olmayan arkadaş varsa swaphub gözüme güzel gözüktü. 20 Eylül 20 ekim arası 1 ay süresi var. Ben McAfee nin imzasında olmasam katılırdım.Uzun zamandır btt imzaya girmedim ordan biraz takılayım ama korkuyorum 3 hesabım banladı buda giderse çok üzülürüm insanı soğutuyor forumdanHocam giden hesapların sr üzeri ise üzülmeye değer ama full ve alti ise üzülmeye değmez. Ben de member ile diğer tarafta takılıyorum. Daha da ileri gitme imkanım yok zaten . Full bile olma imkanım yok orada. Zaten son günlerde burada ve orada imza pek çıkmaz oldu
Ben hiç stake alamadım ama bizim clipx cortu çekmiş. Adam çıkmış galiba. öyle bir post okumuştum.