Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
en son iş yapan projeleri yanlış hatırlamıyorsam:cartesi, ferrum ve diazaten aralarında en çok iş yapan şu anlık dia.
bir de artık her bountyi buraya taşıyan bounty detective ekibi artık imza kampanyalarında lokal bölümü kabul etmemeye başladı. anlayacağınız buraya gelen 3-5 bounty de artık bize gelmez oldu.
Quote from: gospodin on October 09, 2020, 04:27:52 PMbir de artık her bountyi buraya taşıyan bounty detective ekibi artık imza kampanyalarında lokal bölümü kabul etmemeye başladı. anlayacağınız buraya gelen 3-5 bounty de artık bize gelmez oldu.Desenize sadece bublex ve bountysuite kaldı burda bounty yapan bounty platform olarak CCX ve Daomaker kaldı artık
Quote from: Resulbil on October 10, 2020, 12:26:54 PMQuote from: gospodin on October 09, 2020, 04:27:52 PMbir de artık her bountyi buraya taşıyan bounty detective ekibi artık imza kampanyalarında lokal bölümü kabul etmemeye başladı. anlayacağınız buraya gelen 3-5 bounty de artık bize gelmez oldu.Desenize sadece bublex ve bountysuite kaldı burda bounty yapan bounty platform olarak CCX ve Daomaker kaldı artıkOnlarda local kabul eden imza yapmıyor herhalde. Epey zamandır buradayım hic görmedim ben
Quote from: hasyurt on October 10, 2020, 04:59:03 PMQuote from: Resulbil on October 10, 2020, 12:26:54 PMQuote from: gospodin on October 09, 2020, 04:27:52 PMbir de artık her bountyi buraya taşıyan bounty detective ekibi artık imza kampanyalarında lokal bölümü kabul etmemeye başladı. anlayacağınız buraya gelen 3-5 bounty de artık bize gelmez oldu.Desenize sadece bublex ve bountysuite kaldı burda bounty yapan bounty platform olarak CCX ve Daomaker kaldı artıkOnlarda local kabul eden imza yapmıyor herhalde. Epey zamandır buradayım hic görmedim benFatemas diye bir bounty manager var Degoyu yönetti şimdi başka bir proje daha almış oda yatırım almış bir defi projesi makale kabul ediyor her şey sınırlı bakmanız da fayda var
Quote from: Resulbil on October 11, 2020, 01:37:46 PMQuote from: hasyurt on October 10, 2020, 04:59:03 PMQuote from: Resulbil on October 10, 2020, 12:26:54 PMQuote from: gospodin on October 09, 2020, 04:27:52 PMbir de artık her bountyi buraya taşıyan bounty detective ekibi artık imza kampanyalarında lokal bölümü kabul etmemeye başladı. anlayacağınız buraya gelen 3-5 bounty de artık bize gelmez oldu.Desenize sadece bublex ve bountysuite kaldı burda bounty yapan bounty platform olarak CCX ve Daomaker kaldı artıkOnlarda local kabul eden imza yapmıyor herhalde. Epey zamandır buradayım hic görmedim benFatemas diye bir bounty manager var Degoyu yönetti şimdi başka bir proje daha almış oda yatırım almış bir defi projesi makale kabul ediyor her şey sınırlı bakmanız da fayda varnerde efendim...