Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=173842.0 lokal kabul ediyor, kampanyaya sınırlı sayıda katılımcı alınıyor, yamulmuyorsam aynı stake oranları ile btt ve ctt üzerinde de kampanya var, 3 hafta olarak planlanmış ancak kampanyanın devamlılığı ilk haftadan sonra gözden geçirilecekmiş. denemeye değer bulduğum için katıldım, bol şans.
@gospodin toplam kaç kişi alacak hocam? Rütbe çeşitlerine göre mi alıyor, nasıl anlayacağız girip girmediğimizi. Bu arada günlük en fazla 5 mesaj atabilirmişiz ona dikkat edelim daha fazla atmayalım. Toplam 15 mesaj atmamız gerekiyor.
10 spots for Members - 20 TON/week20 spots for Full Members - 70 TON/week20 spots for Sr. Members - 100 TON/week30 spots for Hero & Legendary Members - 200 TON/week
@hasyurt Dedective dediğiniz gibi artık yerel bölümleri kabul etmiyor imzada. BNB ödüllü bounty hangisi hocam, belki imzadan başka bir kampanyaya girebiliriz? Siz katıldınız mı, bir bakalım ona göre. Article, reddit olabilir belki eğer varsa.
@hasyurt teşekkürler link için hocam. Twitter ve diğer sosyal medya kampanyalarına ben de girmiyorum artık. Zaten twitter hesabı banlıyor bazen. Belki article kampanyasına girerim ama o da İngilizce istiyordur yüksek ihtimalle.
TON imzasına katılan arkadaşlar. Bounty manager telegram da duyuru yapmış. Başvuran herkesi almışlar. Ben alınmadım va diue düşünüp imzayi çıkartmayın sakın. Bundan böyle burada bol bol post atarız artik. Burayı terketmek yok.😉😀