Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
@lossnet ben yazayım cevap olarak ne de olsa hasyurt ile rütbem aynı. ben 3 haftada 600 adet alacağım, hasyurt ise 4 hafta imzada kaldığı için 800 adet alacak. ilk partiden 3/800 almıştır. bildiğim kadarıyla tokenlerde herhangi bir kilit yok. vurdun mu uçar gider:)
Twitter 35%Telegram 20%Article 25%Video 20%
Quote from: waybesuricata on October 18, 2020, 09:11:16 PMTam ben mesaj yazıyordum ki @hasyurt hocam da yazmış karma muhabbetini, sanırım ikinci haftaya sadece hero ve üzeri üyeler girebilecekmiş ve onlardan da 100 karma olanları alacakmış imza kampanyasına.Telegram da yardım isteyen bütün Ruslara karma verdim. Onlarda geri dönüş yaptı. Ustcoin in dediği gibi verme imkanı olan arkadaşlar destek olursa sevinirim. Bundan önce de ben bu konuyu başka başlıklarda değinmiştim. Ne ise yarıyor bilmiyorum ama ben beğendiğim bütün postlara karma vermiştim hala da öyle yapıyorum.
Tam ben mesaj yazıyordum ki @hasyurt hocam da yazmış karma muhabbetini, sanırım ikinci haftaya sadece hero ve üzeri üyeler girebilecekmiş ve onlardan da 100 karma olanları alacakmış imza kampanyasına.
Quote from: hasyurt on October 18, 2020, 10:56:46 PMQuote from: waybesuricata on October 18, 2020, 09:11:16 PMTam ben mesaj yazıyordum ki @hasyurt hocam da yazmış karma muhabbetini, sanırım ikinci haftaya sadece hero ve üzeri üyeler girebilecekmiş ve onlardan da 100 karma olanları alacakmış imza kampanyasına.Telegram da yardım isteyen bütün Ruslara karma verdim. Onlarda geri dönüş yaptı. Ustcoin in dediği gibi verme imkanı olan arkadaşlar destek olursa sevinirim. Bundan önce de ben bu konuyu başka başlıklarda değinmiştim. Ne ise yarıyor bilmiyorum ama ben beğendiğim bütün postlara karma vermiştim hala da öyle yapıyorum.hangi kanalda karm ayardımlaşması var hocam ?
Bubbalexin kanalinda idi ama şimdi bitti. Tavsiyem şu: ton imzasının spreadsheetini bul. Oradan karşılıklı telegram dan haberleş sen ona ver o sana versin. Siz önce verin..sonra yazın. Linkte atin. Mesela siz forumda ki arkadaşlara dağıtın onlarda geri verir. Ben öyle yaptım mesela çünkü siz epey zamandır aktif değildiniz.
Quote from: madenci_34 on October 21, 2020, 08:55:48 AMQuote from: hasyurt on October 18, 2020, 10:56:46 PMQuote from: waybesuricata on October 18, 2020, 09:11:16 PMTam ben mesaj yazıyordum ki @hasyurt hocam da yazmış karma muhabbetini, sanırım ikinci haftaya sadece hero ve üzeri üyeler girebilecekmiş ve onlardan da 100 karma olanları alacakmış imza kampanyasına.Telegram da yardım isteyen bütün Ruslara karma verdim. Onlarda geri dönüş yaptı. Ustcoin in dediği gibi verme imkanı olan arkadaşlar destek olursa sevinirim. Bundan önce de ben bu konuyu başka başlıklarda değinmiştim. Ne ise yarıyor bilmiyorum ama ben beğendiğim bütün postlara karma vermiştim hala da öyle yapıyorum.hangi kanalda karm ayardımlaşması var hocam ?Bubbalexin kanalinda idi ama şimdi bitti. Tavsiyem şu: ton imzasının spreadsheetini bul. Oradan karşılıklı telegram dan haberleş sen ona ver o sana versin. Siz önce verin..sonra yazın. Linkte atin. Mesela siz forumda ki arkadaşlara dağıtın onlarda geri verir. Ben öyle yaptım mesela çünkü siz epey zamandır aktif değildiniz.
en son iş yapan projeleri yanlış hatırlamıyorsam:cartesi, ferrum ve diazaten aralarında en çok iş yapan şu anlık dia.
Free TON bountysine katılan arkadaşlar bubbalex bot üzerinden nasıl satılacağını anlatmış, buraya linki bırakıyorum https://medium.com/bubbalexmedia/how-to-trade-free-ton-in-chatex-bot-7f7233716071
Quote from: gospodin on October 09, 2020, 08:19:39 AMen son iş yapan projeleri yanlış hatırlamıyorsam:cartesi, ferrum ve diazaten aralarında en çok iş yapan şu anlık dia.Ve sizin free ton galiba biraz iş yapmış hocam güle güle harcayın 😁