Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Katılıyorum, bu forum daha çok ilgiyi hak ediyor, gördüğüm kadarıyla daha sıcak relax bir ortam var, politik kulisler, komplolar işin içinde değil, Altcoinstalk'u beğendik 🦁
Bir şekilde dayanıp günde 15 dakika ayırıp mesaj atın rütbe alın ve karma alın arkadaşlar unutmayın daha adam akıllı bir bounty gelmedi ama gelince seçici olmak için hem yüksek rütbe hem yüksek karma isteyecekler
Quote from: Xx on November 10, 2020, 10:48:47 AMBir şekilde dayanıp günde 15 dakika ayırıp mesaj atın rütbe alın ve karma alın arkadaşlar unutmayın daha adam akıllı bir bounty gelmedi ama gelince seçici olmak için hem yüksek rütbe hem yüksek karma isteyeceklerBak şöyle söyliyim 2017 boğa piyasasında bountylere başladım o zamanki gibi bountyler artık gelmez yeni bountylerin vereceği miktarlar sizin cep harçlığınızı çıkartır öyle eski günlerdeki gibi bountyler beklemeyin çünkü o zamanlar bitti gitti geçti artık küçük projeler bounty yapıyo kumar gibi bişey şuan yaptıklarımız çoğumuz imza vs giriyo çoğuda 10-20 dolar ediyor etmiyo bountylerin eskisi gibi kazanmak zor.
Değerli Forumdaşlarım: malum amepay burada bitti bende boubty sayfasında aşağıda olan bounty yi buldum. 5 local kabul ediyor 5 adette global. 100 karakter olayı var. Maksat bis kalmasın diye katıldım. İmzaya ayrılan pay çok iyi denemek isteyenler için linki bırakıyorum. https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=178241.0
Quote from: hasyurt on November 12, 2020, 08:54:26 PMDeğerli Forumdaşlarım: malum amepay burada bitti bende boubty sayfasında aşağıda olan bounty yi buldum. 5 local kabul ediyor 5 adette global. 100 karakter olayı var. Maksat bis kalmasın diye katıldım. İmzaya ayrılan pay çok iyi denemek isteyenler için linki bırakıyorum. https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=178241.0Diğer tarafta imza için İngilizce şartı vardı transetle kullandım sonra hesabım banlandı burda böyle olursun sıkıntı bir daha nasıl bu post atarım düşüncesi bile beni yordu😔
Diğer forumda oldukça yüksek BTC ödemeli olan HEX imzası burada da açılmış ama buradaki maalesef BTC ödemeli değil @Oxumare'nin profilinde görünce dikkatimi çekmişti! Detay bilenler yazsınlar bir zahmet. Halen alım yapılıyor mu? total supply nedir? vs...