Everything about Points and token distribution Everything about Ranks and Ranking>> Teleport your account from Bitcointalk Latest news: Community Awards Winners
Bu arada global bölümde hangi konulara atıyorsunuz mesajları ona göre beraber atalım olmadı, translate ile mi atıyorsunuz bir de. Burda da diğer taraftaki gibi banlama var mı translate'den ötürü.
İşin gerçeği bir bounty ekibinin pazarlamasını yaptığı projenin başarılı olup olamayacağını 100% bilmesi mümkün değil, tokenların dağıtımının garanti olması da ancak escrow yöntemiyle oluyor, fakat bir marketing anlaşması üzerine ciddi projelerin hemen hiçbiri 500k - 1 milyon USD değerindeki token'ı peşin teslim etmek istemiyor... Escrowlu bountylere bakarsanız 0'a gitme şansı daha yüksektir o açıdan, Bounty Detective dahil herhangi bir bounty'ye katılırken de dağıtımın escrow hariç proje ekibinin sorumluluğunda olduğunu bilerek ve projeyi derinlemesine inceleyerek katılmak gerekir...
swapzilla bountysine katılanlar kyc yaptı mı ya da kyc var mıydı bu bountyde?
Quote from: gospodin on November 21, 2020, 06:10:07 PMswapzilla bountysine katılanlar kyc yaptı mı ya da kyc var mıydı bu bountyde?para yaptımı ki o ben para yapmadı diye biliyorum onu hiç bir yerde göremedim şimdi baktımda çok katılımcısı vardı onunda bu forumda valla şu sıralar yine herkes bounty yapmaya başladı aralarından güzellerini seçmek lazım para kazanalım.
Quote from: Degirmenci on November 21, 2020, 08:06:27 PMQuote from: gospodin on November 21, 2020, 06:10:07 PMswapzilla bountysine katılanlar kyc yaptı mı ya da kyc var mıydı bu bountyde?para yaptımı ki o ben para yapmadı diye biliyorum onu hiç bir yerde göremedim şimdi baktımda çok katılımcısı vardı onunda bu forumda valla şu sıralar yine herkes bounty yapmaya başladı aralarından güzellerini seçmek lazım para kazanalım.Hangisinin iyi güzel olduğu belli değil hocam. Aklına yatan bounty olduğu zaman dal gitsin.Dedective de iyi bounty yakalar belki ama katılımcı sınırı koysa katılabilenler birşeyler kazanır ama sinir olmadığı zaman ne kadar iyi olursa olsun gelen token sayısı az olacağı için belki bir şey bırakmayabilir.
Quote from: ustcoin on November 22, 2020, 07:00:09 PMQuote from: Degirmenci on November 21, 2020, 08:06:27 PMQuote from: gospodin on November 21, 2020, 06:10:07 PMswapzilla bountysine katılanlar kyc yaptı mı ya da kyc var mıydı bu bountyde?para yaptımı ki o ben para yapmadı diye biliyorum onu hiç bir yerde göremedim şimdi baktımda çok katılımcısı vardı onunda bu forumda valla şu sıralar yine herkes bounty yapmaya başladı aralarından güzellerini seçmek lazım para kazanalım.Hangisinin iyi güzel olduğu belli değil hocam. Aklına yatan bounty olduğu zaman dal gitsin.Dedective de iyi bounty yakalar belki ama katılımcı sınırı koysa katılabilenler birşeyler kazanır ama sinir olmadığı zaman ne kadar iyi olursa olsun gelen token sayısı az olacağı için belki bir şey bırakmayabilir.Aynen öyle katılımcı limiti konulmazsa dedektif imzaları da pek bir şey bırakmayacak gibi
Herkes Moon Defi imzasına girmiş. Ben de gireceğim. Bounty katılırsam. Forumu aktif kullanırım.